Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Het geslacht van je kindje

Gefeliciteerd met deze prachtige maar toch ook hele spannende periode in je leven! Het is waarschijnlijk een droom die uitkomt. Wil je heel graag het geslacht van je kindje weten, dan krijg je dit vaak pas te horen vanaf zestien weken. Tot het zover is kun je zelf al wat proberen te raden omdat dat er natuurlijk ook bij hoort.

Geslachtsbepaling pretecho

Als je de periode tot aan de 20 weken echo veel te lang vindt duren kun je er ook voor kiezen om een pretecho te maken. Zo kan de geslachtsbepaling al eerder plaatsvinden. Toch kan het bij een pretecho ook zo zijn dat het geslacht van je kindje niet zichtbaar is. Dit kan komen omdat de baby met zijn benen gekruist licht of het lichaampje gedraaid is. Hierdoor lukt het de echoscopist niet om het geslacht van je kindje in beeld te krijgen. Wat nog meer invloed heeft op het in beeld krijgen van het geslacht is de hoeveelheid vruchtwater en het buik vet. Wel is het vaak zo dat als het bij een pretecho niet lukt om het geslacht in beeld te krijgen dat je een andere keer kosteloos terug mag komen.

Het geslacht voorspellen

Lukt het bij jou niet om het geslacht in beeld te krijgen of is het simpelweg nog te vroeg? Dan kun je ook zelf al een beetje voorspellen welk geslacht je kindje heeft. Dit kan aan de hand van de zogenaamde bakerpraatjes. Deze zijn niet altijd even betrouwbaar maar wel leuk om even bij stil te zijn. Zo zou het bijvoorbeeld zo zijn dat als je een puntbuik hebt dat je een jongetje verwacht of als je het eerste trimester veel misselijk bent dan heb je een grote kans dat je een meisje verwacht. Ben je tijdens de zwangerschap niet veel misselijk maar heb je juist meer last van hoofdpijn dan wijst dit er juist op dat je een jongetje krijgt. Wist je dat je het zelfs kunt voorspellen aan de hand van je huid. Het is namelijk zo dat er gezegd wordt dat bij de zwangerschap van een meisje je schoonheid afgenomen wordt. Zo zou je tijdens de zwangerschap van een meisje meer last hebben van acne of andere huidproblemen en zelfs dun en glansloos haar zouden erop kunnen wijzen dat je in verwachting bent van een meisje. Natuurlijk zijn dit niet meer dan aannames en moet je hier niet van uit gaan. Maar mocht het uiteindelijk wel kloppen dan is dit alleen maar leuk meegenomen!

Linkruil.org

Comments are closed.