Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Ik wil mijn ex vriend weer terug

Nu dat je relatie over is, kan het zijn dat je maar één ding verlangt en dat er maar één gedachte is die door je hoofd spookt: hoe krijg ik mijn vriend weer terug? Het goede nieuws is dat het niet zo uitzichtloos is als het lijkt om weer samen te komen. Het is niet onmogelijk, maar je moet wel weten wat je daarvoor moet doen, en wat nog belangrijker is, wat je beslist niet moet doen.

Om mee te beginnen moet bij jezelf te rade gaan of je nog steeds van je vriend houdt en hem werkelijk terug wilt hebben, of dat je niet gewoon een beetje eenzaam en depressief bent en dat dit de enige reden is om je ex weer terug te willen krijgen. Als gezelschap. Dat is geen goede reden om je te verzoenen met je ex vriend.

Ook is het geen goede zaak om te overwegen om terug te gaan naar je ex als er sprake was van misbruik op lichamelijk, seksueel of verbaal vlak. Als je dat er voor over moet hebben om je ex weer terug te krijgen, dan is het verstandig om eerst een therapie te volgen voordat je weer aan een relatie begint, omdat je anders heel waarschijnlijk doorgaat in dezelfde vicieuze cirkel.

Hier zijn wat tips die je kunnen helpen om je te verzoenen met je ex:

1. Geef hem wat ruimte.

2. Wees eerlijk over de problemen in de relatie en wat jou aandeel daarin was.

3. Nadat je hem wat ruimte hebt gegeven kun je weer voorzichtig contact met hem opnemen.

4. Bepaal je strategie.

5. Wanneer jullie besluiten om elkaar te ontmoeten zorg er dan voor dat de dingen luchtig blijven.

6. Je kunt op zoek gaan naar instructie’s om je door het proces van hereniging heen te loodsen.

Ik ga niet zeggen dat het gemakkelijk zal zijn, of dat het voor iedereen in elke situatie zal werken. Maar deze tactieken over hoe jij je vriend weer terug kan krijgen hebben voor velen gewerkt. Kijk voor meer informatie op de website: “Mijn Ex Terug” Probeer het, misschien zal het ook voor jou werken.

 

Linkruil.org

Comments are closed.