Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Jongere vrouwen versieren.

Jongere vrouwen versieren

Jongere vrouwen versieren.

Ben jij geïnteresseerd in jongere vrouwen? Als dat zo is dan ben je vast al tot de ontdekking gekomen dat het versieren van een jongere vrouw niet helemaal hetzelfde werkt als het versieren van een vrouw van dertig jaar of ouder. Zo zal een jongere vrouw sneller haar interesse in een man verliezen dan een vrouw die al wat ouder is. Als jij als oudere man haar interesse vast wilt houden, dan moet je wel goed weten wat jij doet. Dit is echter iets dat maar weinig mannen leren in hun leven, daarom zullen ze vooral na hun 30ste niet in staat zijn om een jongere vrouw te versieren. Slechts een enkeling weet wel hoe het moet. Gelukkig kun je dit ook leren. Daar ga ik in dit artikel op in.

Leer haar behoeften kennen.

Om te beginnen zal je haar behoeften moeten leren kennen. Het maakt niet uit tot welke subcultuur of leeftijdsgroep zij behoort, alle mensen (zowel mannen als vrouwen) hebben dezelfde basisbehoeften. Deze zijn: veiligheid, zekerheid, verscheidenheid, betekenis, dit geldt voor alle leeftijden. Echter jongere vrouwen hechten meer waarde aan bepaalde behoeften dan oudere vrouwen en vice versa. Jongere vrouwen hebben minder levenservaring en ze zijn vaak veel avontuurlijker dan wanneer ze ouder worden. Hierdoor zullen jongere vrouwen meer waarde hechten aan verscheidenheid en betekenis en minder aan veiligheid en zekerheid. Voor oudere vrouwen geldt over het algemeen het tegenovergestelde. De behoefte tot betekenis is bij jongere vrouwen komt vaak voort uit hun behoefte aan zelfstandigheid. Hierdoor willen ze vaak niets te maken hebben met mannen die behoeftig en aanhankelijk zijn.

Hoe houd je jongere vrouwen geïnteresseerd.

Wil je ervoor zorgen dat een jongere vrouw geïnteresseerd in jou blijft, dan is het zeker niet nodig dat jij rijk of zelf aantrekkelijk bent (hoewel dit je wel zal helpen). De truc om haar geïnteresseerd te houden is door rekening te houden met behoeften en hier op in te spelen. De vraag is nu, hoe speel je in op haar behoeften voor betekenis en verscheidenheid?

Wees mysterieus.

Ten eerste is het van belang dat jij mysterieus blijft. Voor jongere vrouwen geldt dat voorspelbaarheid gelijk staat aan saaiheid en saaiheid staat gelijk aan onaantrekkelijkheid. Dit betekent natuurlijk niet dat jij je moet gedragen als een impulsieve maniak die zijn impulsen niet onder controle heeft. Nee, dit betekent dat jij onvoorspelbaar moet zijn in jouw communicatie, in jouw handelingen en in de interesse die jij voor haar hebt. Jongere vrouwen doen dit ook vaak bij mannen, dus hoe mooi is het dan om ditzelfde trucje tegen hen te gebruiken. Hiermee voldoe je ook gelijk aan haar behoefte voor verscheidenheid.

Wees niet behoeftig.

Ten tweede moet je niet behoeftig zijn. Behoeftigheid in de ogen van een jongere vrouw staat gelijk aan opdringerigheid. Opdringerige mannen zijn vaak mannen die snel jaloers zijn en die een vrouw willen beperken in hun vrijheid. Aan de andere kant geven behoeftige mannen de teugels in hun relatie uit handen wanneer zij te maken hebben met een sterke vrouw, die goed weet hoe zij deze behoeftigheid in haar voordeel kan gebruiken. Als jij een behoeftig karakter hebt dan kan je een ding doen om hier vanaf te komen. Zorg ervoor dat jij jouw eigen leven leidt. Dit betekent dat jij ervoor moet zorgen dat jij dingen in jouw leven hebt, die niet (direct) met haar te maken hebben, zoals een hobby of een sport om te beoefenen. Onthoudt ook goed dat niet hetzelfde is als iets graag willen hebben. Als je haar niet kunt behouden, dan zijn er nog genoeg andere vrouwen in de wereld waar je uit kunt kiezen.

Wil je meer nuttige tips over hoe je vrouwen moet versieren? Ga dan naar vrouwen versieren.

Linkruil.org

Comments are closed.