Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Jullie dag moet perfect zijn

Top trouwlocaties zijn heel belangrijk als jullie samen hebben besloten elkaar voor altijd en eeuwig trouw te beloven, in voor- en tegenspoed.

Er zijn een aantal top trouwlocaties de moeite waard om te bekijken, en één daarvan is zeker weten ’t Hooghe Water in Capelle aan den IJssel. Hier hebben ze inmiddels ruimschoots ervaring met bruiloften door de vele bruiloften die hier al gehouden zijn. De unieke locatie aan het water, de gezelligheid, gastvrijheid, het overheerlijke eten en de vele mogelijkheden die hier zijn om je bruiloft helemaal naar júllie zin te maken, zorgt ervoor dat dit restaurant in Zuid-Holland zeker tot de top trouwlocaties behoort.

De bruiloft in top trouwlocaties

Je wilt als bruidspaar je bruiloft wel vieren in een setting die behoort tot de top trouwlocaties. De locatie bepaalt immers een groot deel van je bruiloft. Heeft het een romantische uitstraling, is het gezellig, mooi aangekleed, is er ruimte genoeg voor een ieder die op je bruiloft aanwezig is en is het personeel vriendelijk? Denken ze mee in de ideeën die jullie en/of jullie ceremoniemeesters of weddingplanners hebben bij het organiseren en realiseren van jullie droomdag? Het zijn allemaal facetten die ervoor zorgen dat een locatie bij de top trouwlocaties horen. Bij ’t Hooghe Water hoef je je als bruidspaar zeker geen zorgen te maken over de dingen die ik hiervoor opnoemde. Het voldoet aan alle eisen en is daarom toegevoegd aan de top trouwlocaties.

De keuze is het meer dan waard

Gastvrijheid en meedenken staan hier in een hoog vaandel. Het eten is heerlijk en er is zo ontzettend veel mogelijk als het gaat om het organiseren van je bruiloft. Dat komt ook doordat velen jullie al zijn voorgegaan en het organiseren van bruiloften voor het personeel van ’t Hooghe Water inmiddels ook helemaal in de vingers zit. Het behoort ook tot de top trouwlocaties vanwege de prachtige, unieke ligging. Neem er eens een kijkje en word blij verrast.

Linkruil.org

Comments are closed.