Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Meer succes met online dating; ook jij kan het.

Online dating is deze dagen een van de meest populaire bezigheden. En waarom ook niet, vanuit je luie stoel kun je zo in contact komen met honderden singles die overal in Nederland zelf ook op zoek zijn naar nieuwe liefde. Maar toch klagen velen dat ze weinig matches of zelfs helemaal geen matches krijgen. Dus zul je wat hulp nodig hebben met de online dating sites die je bezoekt.

Als we dan wat beter gaan kijken naar de profielen van deze heren en dames zien we toch al gauw wat hier fout gaat: geen enkele van de profielen zijn aantrekkelijk om op te reageren. Een fout die toch door heel veel mannen en vrouwen gemaakt wordt. Niet vreemd natuurlijk, want online daten is iets wat je niet geleerd krijgt op school.

De hoofdredenen die wij hebben gevonden zijn onder andere:

Geen of geen goede profielfoto.

Vooral de eerste komt veel te vaak voor. En dat is ook niet gek, de foto waar jijzelf echt leuk op denkt te staan wordt vaak door het algehele publiek als een minder leuke foto gezien. Mensen weten vaak niet waar ze op moeten letten bij de keuze van een profielfoto en toch zijn er een paar kleine tips die je zullen helpen: wees spontaan, geen pasfoto’s, geen zonnekril en jij alleen op de foto! Als je foto alvast eens aan deze regels voldoet zul je snel merken dat je meer matches zult vinden.

Te kieskeuring op zoek naar een ander.

Daarnaast zie je ook dat mannen en vrouwen veel te kieskeurig op zoek gaan naar nieuwe dates. Ze willen perse het perfecte vinden terwijl datgene misschien helemaal niet op de specifieke dating site te vinden zal zijn. Daarom is een ruime keuze belangrijker, je kunt toch pas echt zien hoe iemand is door een gesprekje met diegene te maken.

Slechte profielteksten op een online dating site.

Een derde veel gemaakt fout is dan ook natuurlijk een profieltekst bij je profiel plaatsen die nergens op slaat. Voor vrouwen maakt dit nog niet heel veel uit, mannen zijn meer met uiterlijk bezig vaak, maar vooral bij mannen is de profieltekst echt van belang. Daarom is het belangrijk er zorg voor te dragen dat deze tekst er uit springt. Kijk zelf eens rond bij anderen wat ze plaatsen en merk op dat jezelf ook direct meer interesse zult hebben in een ander als de profieltekst leuk en interessant is.

Als je zelf al eens op al deze punten let zul ook jij snel meer succes op dating sites gaan hebben. Test het eens uit voor jezelf.

Linkruil.org

Comments are closed.