Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Ontwerp je eigen unieke geboortekaartjes

Ben je zwanger van een dochter of zoon? En komt de bevalling steeds dichterbij? Dan wordt het tijd om na te denken over hoe je de geboorte bekend gaat maken aan je vrienden, familie, collega’s en kennissen. Een van de meest voorkomende manieren is en blijft toch wel het geboortekaartje. Het is bijna wel een traditie te noemen dat je een geboortekaartje verstuurt op het moment dat je kindje is geboren. Wil jij ook graag een uniek geboortekaartje laten maken voor jouw baby? Dat kan! Je kunt bij Tjips geboortekaartjes bestellen met de keuze uit tal van leuke ontwerpen voor meisjes en jongens, maar je kunt ook aan de slag gaan met een eigen ontwerp. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Een eigen kaartje ontwerpen

Wil je het liefst een persoonlijk en uniek geboortekaartje? Dan kun je er het best voor kiezen om aan de slag te gaan met een eigen ontwerp. Kies zelf de kleuren, het formaat en de opdruk van het kaartje. Krijg je een dochtertje? Dan kun je kiezen voor een kaartje waarbij de kleur roze centraal staat, maar voor een unieke kaart is het misschien juist leuk om te kiezen voor een andere kleur. Denk bijvoorbeeld aan rood, paars of oranje. Hetzelfde geldt wanneer je in verwachting bent van een jongen. Ook dan is het leuk om te kiezen voor een andere kleur dan blauw. Een groen of geel kaartje is ontzettend feestelijk en uniek. Door middel van een persoonlijke tekst kun je het kaartje helemaal eigen maken.

Vraag een specialist om hulp

Kom je er zelf niet helemaal uit of twijfel je nog te veel? Vraag dan hulp aan een van de medewerkers van Tjips. Wat je daarnaast ook kunt doen is een proefdruk bestellen van je ontwerp. Het kaartje ziet er op het scherm toch vaak net iets anders uit dan wanneer je het fysiek in je handen houdt.

Afbeeldingsresultaat voor baby boy girl

Linkruil.org

Comments are closed.