Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Raadpleeg deze checklist na het overlijden van uw dierbare

Wanneer een dierbare van u komt te overlijden is het goed voor te stellen dat u hierdoor van slag bent. U zit midden in het rouwproces en moet tegelijkertijd ook nog de uitvaart verzorgen. Dit is geen eenvoudige opgave, zeker niet omdat dit alles al snel na het overlijden plaatsvindt. Hoe vervelend het ook is, het verzorgen van de uitvaart is toch een taak die moet gebeuren. Maar, wat moet er dan allemaal precies gebeuren? En in welke volgorde? Om u op weg te helpen hebben wij een checklist gemaakt die u kunt gebruiken tijdens het regelen van een uitvaart. Bent u benieuwd waaruit deze checklist allemaal bestaat? En hoe u deze het best kunt gebruiken. Wij vertellen u alles wat u moet weten! Lees snel verder en u bent straks overal van op de hoogte.

Vraag hulp aan een uitvaartzorg

Het verzorgen van een uitvaart is erg persoonlijk. Het is daarom niet logisch om de stappen uit een standaard checklist te volgen. Dit omdat iedere uitvaart anders is en iedereen andere wensen heeft. Veel verstandiger is om samen met een uitvaartzorg te gaan zitten om een op maat gemaakte checklist te maken. Zo ben je verzekerd van een uitvaart die helemaal op maat wordt verzorgd, zodat niets wordt vergeten.

Het laatste afscheid

Een mooie uitvaart biedt veel troost en helpt ook bij het verwerken van het verlies. Neem nog een keer afscheid en geef ook andere vrienden, familieleden en kennissen de gelegenheid dit te doen tijdens de crematie of begrafenis. Dit laatste is ook een belangrijk onderdeel van de uitvaart checklist. Ga samen met je uitvaartzorg zitten en neem rustig de tijd om alle belangrijke punten te verzamelen. Zo weet je zeker dat je geen belangrijke details over het hoofd ziet en dat de uitvaart een mooi laatste afscheid wordt.

Afbeeldingsresultaat voor uitvaart

Linkruil.org

Comments are closed.