Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Regeldagen

Heb je weleens gehoord van de term regeldagen? Wellicht zegt het je niet zoveel, of zelfs helemaal niks. Als je moeder bent geworden in het verleden of je hebt net een baby gekregen dan  heb je ermee te maken gehad of krijg je ermee te maken. Wat zijn regeldagen nou eigenlijk? Als je kindje net geboren is heeft zij of hij voeding nodig. Dit kan in de vorm van borstvoeding (dit doen de meeste vrouwen), maar ook in de vorm van flesvoeding.
Als je borstvoeding geeft dan moet je dit op verzoek doen. In de meeste gevallen zal je kindje tussen de 3 en 4 uur “komen” om te drinken. Je merkt dan dat je baby onrustig wordt / wakker wordt en een beetje begint te mopperen. Op een gegeven moment zal het mopperen omslaan in huilen. Het is dan zeker tijd om je baby te voeden.

Een regeldag
Na een aantal dagen krijg je te maken met de eerste regeldag. Borstvoeding regeldagen, dit is een dag waarop je kindje meer wil drinken. De baby zal zich dan ook vaker melden. Niet om de 3/4 uur maar misschien wel na 1,5 of 2 uur. Dit kan erg vermoeiend zijn natuurlijk, vooral midden in de nacht. Informeer bij een lactatiekundige hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

Linkruil.org

Comments are closed.