Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Tips voor een ongedwongen bruiloft

Niemand wil een geforceerde, onnatuurlijke sfeer op zijn of haar bruiloft. Wanneer je gasten zich niet op hun gemak voelen, krijg jij hier waarschijnlijk ook geen goed gevoel bij. Het is veel leuker als iedereen zich gemakkelijk voelt, zowel voor het bruidspaar als voor de gasten. Maar hoe doe je dit nou eigenlijk? Hier geven we je een aantal tips!

Locatie

Voor een ongedwongen sfeer is een goede locatie van belang. Het moet een plek zijn waar zowel jij als je gasten zich snel op hun gemak voelen. Denk bijvoorbeeld eens aan een buitenlocatie. Dit voelt veel vrijer dan een statige binnenlocatie. Natuurlijk kun je er in Nederland nooit op vertrouwen dat het weer mooi blijft. Er kan, zelfs als de zon volop schijnt, een buitje vallen. Dit hoeft helemaal niet erg te zijn, maar er moet wel een plek zijn waar jullie kunnen schuilen. Zet vrolijke tentjes en parasolletjes weg en er is geen enkel probleem!

Foto´s

Foto’s zijn een prachtige herinnering aan de mooiste dag van je leven. Daarom is het belangrijk om ook hier voldoende aandacht aan te besteden. Ken je een fotograaf waar je een goede klik mee hebt en wiens werk je bewondert? Dan is de keuze snel gemaakt. Anders zul je op zoek moeten gaan naar de perfecte fotograaf. Let niet alleen op zijn of haar werk, maar ook of je je op je gemak voelt bij diegene. Heb je nog nooit een fotoshoot gehad met je partner? Dan is het wellicht een goed idee om alvast een loveshoot te plannen voor de echte bruiloft. Als je het gewend bent om samen op de foto te worden gezet, zullen de trouwfoto’s veel mooier en minder gedwongen worden. Wat betreft de foto’s is het ook een leuk idee om polaroid camera’s weg te leggen. Zo kunnen je gasten zelf foto’s maken tijdens het feest.

Kleding

Vaak zie je dat het bruidspaar een dresscode op de uitnodiging zet. Maar is dit wel zo nodig? Misschien is het wel minstens net zo leuk om gasten lekker te laten dragen wat zij zelf fijn vinden. Want wanneer zij zich fijn voelen, voel jij dat ook! Natuurlijk kun je wel op de uitnodiging zetten dat feestelijke kleding wordt gewaardeerd, ook al zal dit voor een groot deel van je gasten vanzelfsprekend zijn.

Ook de kleding van je bruidsmeisjes en -jonkers moet worden geregeld. Ook hiervoor geldt dat het belangrijk is dat zij zich goed voelen. Ga dus lekker winkelen en zoek samen met je bruidsmeisjes jurkjes uit waar zij zich goed in voelen en wat bij hun figuur past. Zorg er wel voor dat deze jurkjes een beetje bij elkaar passen doordat ze bijvoorbeeld dezelfde kleurtint hebben. Voor de bruidsjonkers is het een leuk idee om allemaal dezelfde kleur sneakers aan te doen. Zo passen ze leuk bij elkaar, maar zien ze er toch lekker nonchalant uit.

Linkruil.org

Comments are closed.