Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Traditioneel trouwen op een bijzondere trouwlocatie

Trouwen doe je niet iedere dag, en dan moet jouw trouwdag wel een hele speciale zijn. Als je op zoek bent naar een locatie waar je een traditionele Afghaanse, Turkse of Marokkaanse bruiloft kunt houden is het lastig om een geschikte en geheel naar uw wensen trouwlocatie te vinden in de buurt.

U wilt natuurlijk de rituelen en gebruiken die bij uw geloof horen uitvoeren bij de trouwerij en dat is niet bij iedere trouwlocatie mogelijk. Ariana Events in Nijmegen bij Groesbeek is een geschikte trouwlocatie die van decoratie tot het eten af kan stemmen op een traditionele bruiloft. Als je op zoek bent naar een trouwlocatie kan je dus kiezen voor een locatie die iets verder weg is maar wel goed bereikbaar. Ariana Events heeft een trouwlocatie dichtbij Nijmegen welke makkelijk te bereiken is. De zaal biedt plaats aan ongeveer 500 gasten en kan naar wens ingericht worden.

Eten afgestemd op uw wensen
Naast het verhuur van de zaal kan ook het eten precies afgestemd worden op uw wensen en volgens de gebruiken van uw cultuur. Daarnaast kan ook gezorgd worden voor entertainment voor de aanwezige gasten met een live band of muziek.

Traditioneel trouwen doe je dus op een locatie die helemaal daarvoor is ingericht. Zo weet je zeker dat je een geweldige dag zal hebben waar ook de gasten nog lang over na zullen praten. Bij Ariana Events bepaal jij als klant wat er allemaal kan want wij zijn erg flexibel in de mogelijkheden die wij bieden voor bruiloften, feesten en partijen.

Linkruil.org

Comments are closed.