Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vergaderen in Utrecht onder het genot van een heerlijk diner

Voor het ontwikkelen van nieuwe zakenrelaties is het voor veel bedrijven fijn om een lekker diner te regelen met de betreffende zakenrelatie. Op deze manier kun je op een aangename manier kennismaken met een van de nieuwe klanten en kun je bepaalde zaken makkelijker bespreken. Helemaal wanneer er al een paar wijntjes doorheen zijn gegaan. Voor dit soort besprekingen kunt u komen vergaderen in Utrecht onder het genot van ons overheerlijke aanbod aan lekkere gerechten.

Wat kunt u allemaal verwachten?

Tijdens het diner kunt u gebruik maken van een persoonlijke ober. Deze werknemer zal u de hele avond bedienen en zal op verzoek weggaan uit de ruimte wanneer bepaalde zaken besproken moeten worden. Op deze manier kunt u in alle rust alle belangrijke zaken uit uw bedrijfsleven bespreken met een klant of een partner. Ook kunt u de ruimte gebruiken voor een interne vergadering van een aantal werknemers uit uw bedrijf. Zo kan iedereen onder het genot van een overheerlijk stukje vlees en de aanwezigheid van onze heerlijke wijnen. Zo weten wij zeker dat u een prettige vergadering heeft met uw werknemers en hopen wij natuurlijk dat u er alleen maar profijt uit kunt halen.

Andere mogelijkheid

Het is ook mogelijk om bij ons te vergaderen in Utrecht in een aparte ruimte en daarna in ons restaurant te komen dineren. U huurt dan eigenlijk een vergaderruimte af om vervolgens te kunnen napraten tijdens een lekker diner van onze eigen topchefs. We hopen natuurlijk dat alles zal smaken en wanneer alles naar wens was hopen we u vaker van dienst te kunnen zijn. Voor meer informatie over alle mogelijkheden in ons restaurant kunt u onze website bezoeken of telefonisch contact met ons opnemen. Wij hopen u altijd van dienst te kunnen zijn. Ook kunt u bellen voor het bezorgen van een maaltijd op een andere aangewezen plek waar u een vergadering hebt.

Linkruil.org

Comments are closed.