Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waarom seks met je ex niet altijd verstandig is..

Voor de vrouwen onder ons kan het nogal verleidelijk zijn om seks met je ex te hebben omdat je hiermee denkt je ex man voor goed terug te kunnen winnen. Helaas is het bij de mannen omgekeerde wereld, een man kan namelijk zonder gevoelens  onder de lakens met je kruipen. Houd daarom je zelfrespect en geef het hem niet zomaar.

Als je een ex geliefde terug wilt, doe je er goed aan om eerst zijn hart terug te winnen. Wanneer je voelt dat die speciale “klik” er weer is. Kan je uiteindelijk weer passionele liefde met elkaar bedrijven. Maar vooral eerst doe je er dus goed gaan om met zijn hart te beginnen.

Dus hoe win je zijn hart terug? Hoe laat je hem verlangen naar jouw? Naar jouw als persoon? Nou om die vraag te kunnen beantwoorden kan je eens goed terugdenken aan de tijden toen jullie nog volop verliefd op elkaar waren en alles een sprookje leek te zijn..

Wat was er aan jouw? Hoe was je gekleed, wat was je stemming? Wat is de reden waarom je ex man zo verliefd op je geworden is? De tweede stap die je moet nemen is door te kijken of je bepaalde gedragingen aan jouw zijn veranderd, let op.. als jij voor de relatie erg slank en fit eruit zag, maar bent tijdens de relatie aan gekomen, dan kan het zeker een punt zijn waardoor de relatie er nu niet meer is.

Het is zonde dat veel mensen vaak veranderen, zo erg dat zelfs hen eigen vriend of vriendin hen niet meer als de persoon waar ze eerst op vielen kunnen herkennen. Je zou ook kunnen beginnen met je ex jaloers maken, dit kan wanneer je op de juiste manier handelt tot een succes leiden.

Linkruil.org

Comments are closed.