Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wat mensen echt van jouw cadeau denken

Het is niet gemanierd om je ongefilterde opinie te geven over een cadeau dat je zojuist ontvangen hebt. Best zeg je iets vriendelijks tegen diegene die je een geschenk gegeven heeft. Desalniettemin is het niet altijd zo dat je het geschenk ook echt mooi vindt. We lieten enkele mensen aan het woord over hun werkelijke reactie over een kado dat ze gekregen hebben. Zowel goede als slechte reacties bleken daaruit. Een paar motivaties waarom je best de cadeautips voor hem of de cadeautips voor haar doorloopt.

Katja – 26 jaar – Onderhoudster

Wanneer ik achttien jaar was, kreeg ik van mijn toenmalige vriend een tuinkabouter. Echt? Een tuinkabouter. Ik was 18 jaar, wat moest ik in godsnaam met een kabouter? Trouwens woonde ik nog niet eens alleen, dus ik kon hem moeilijk in de tuin van mijn ouders zetten. Mogelijks was dat zijn plan, om met mij samen te gaan wonen en onze hof stampvol te plaatsen met tuinkabouters. En niet eens een leuke tuinkabouter, echt een doodgewone eenvoudige tuinkabouter met een kruiwagen. Vandaag ben ik gelukkig getrouwd, maar niet met hem…

Dirk – 56 jaar – Account Manager

Sommigen geven echt de gekste zaken, vind ik. Met name hoe ze soms hun eigen smaak willen opdringen over wat een cadeau moet zijn. Ze willen er ook nooit vooraf met je over spreken, omdat dan het leuke er af is. Nuja, dat zouden ze beter wel doen. Anders krijg je natuurlijk de situatie dat de ander het gegeven kado totaal niet mooi of goed vindt. Mijn neef kreeg zo ooit van zijn schoonfamilie een pak kleren. Sjaals, t-shirts… Ze waren niet om aan te gluren. Maar toch ben je enigszins verplicht om ze te dragen als je naar je schoonfamilie gaat. Dat zijn vaak de dagen waarop wij hem niet te zien krijgen. Hij wil zelfs een hond in huis halen zodat hij het cadeau vakkundig kan laten verdwijnen.

Joris – 17 jaar – Leerling BSO

Voor mijn verjaardag kreeg ik verleden jaar een fotobehang voor op mijn kamer. Ik ben iemand die heel graag buiten is, in het bos. Als het dan echt geen weer is om een hond door te jagen en ik toch binnen moet blijven, is het heel fijn om toch het gigantische oerwoud in mijn slaapkamer te zien. Het heeft me zeker al inspiratie gegeven om ook mooie foto’s en tekeningen te maken. Binnenkort doe ik mee aan een festival met mijn tekeningen, met een echte jury. Ik ben er echt mijn leven in gaan steken sinds dit geschenk, dus ik vind het echt fantastisch. Voor mij mag er volgende keer nog een fotobehang bijkomen! Later hang ik mijn kamers helemaal vol!

Sara – 21 jaar – Student Rechten

Een cadeau kan uiteraard wel misvallen, ja. Als je bijvoorbeeld iets ontvangt dat je echt niet ligt of wat je echt niet leuk vindt. Maar het slechtste cadeau dat je kan ontvangen is géén cadeau! Mijn vriend was vergeten dat we 3 jaar samen waren en dus heb ik geen verrassing gehad. Nuja, dat heeft hij een tijdje moeten horen. Ik heb hem dan ook voor nieuwjaar een grote kalender gekocht waar de datum enorm duidelijk op aangeduid staat. Of hij daar nu zo tevreden mee is, weet ik niet. Maar mij zal het niet meer voorkomen dat ik geen geschenk krijg!

Linkruil.org

Comments are closed.