Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wil u Pennen bedrukken?

Wat is er nou makkelijker dan een pen laten bedrukken en weg te geven aan je klanten? Het betekent toch altijd iets extra’s voor de klant. ‘’Het gaat om het gebaar’’ zoals veel Nederlanders ook wel zeggen. Het kiezen van de juiste pen kan soms lastiger zijn dan je denkt. Hieronder ziet u dingen waar je rekening mee kan houden bij het inkopen van pennen.

Waar moet je rekening mee houden?

  • Boodschap: Het kiezen van een goede pen is afhankelijk van de boodschap. Is het een simpel weggevertje of gaat het meer over het versterken van een relatie?
  • Doelgroep: Wat is de doelgroep? Zijn de pennen bedoeld voor kinderen of voor ouderen?
  • Prijs: Hoeveel ben je bereid uit te geven voor welk doel? Als het alleen gaat om weggevertjes, moet je geen groot geld investeren.
  • Opdruk: Op elke pen is een andere opdruk mogelijk. Sommige pennen zijn dikker dan de ander, wat betekent dat er meer ruimte is voor een opdruk. Daarnaast moet je ook letten op de kleur. Op een blauwe pen is een paarse opdruk niet goed te zien. Dit klinkt misschien logisch, maar dit wordt vaak niet goed over nagedacht. Het contrast is belangrijk.

Pennen laten bedrukken

Bij Zintuig kunt u veel verschillende pennen bedrukken. Van normale, doorsnee pennen tot hele exclusieve pennen. Door dit brede aanbod is het belangrijk om na te denken over de bovenstaande punten. De strategie moet van tevoren duidelijk zijn. Als je de bovenstaande vragen kan beantwoorden, kun je op zoek gaan naar de pen die je zoekt. Met behulp van de filter op Zintuig.nl kan je heel makkelijk en binnen enkele seconden tot een goede keuze komen. Als u vervolgens contact opneemt, is het pennen bedrukken geen probleem. Al uw wensen worden meegenomen tijdens het drukproces. Meedenken is één van de sterke punten van Zintuig.

Linkruil.org

Comments are closed.