Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Zo werkt verleiding bij een vrouw.

Zo werkt verleiding bij een vrouw.

Zo werkt verleiding bij een vrouw.

Vrouwen voelen zich vaak tot andere dingen aangetrokken in een man, dan een man bij een vrouw. Zoals je weet is het voor een man vaak al genoeg wanneer de vrouw erg knap is. Hoe vaak heb jij in jouw leven al een vrouw gezien, die je zo mooi vond dat jij op haar af wilde stappen, met haar wilde praten, haar aan wilde raken, haar beet wilde pakken, of eigenlijk gewoon: seks met haar wilde hebben. En dat alles alleen maar vanwege haar uiterlijk. Maar hoe zit dit bij vrouwen. Werkt het bij hen ook zo? Daar ga ik op in, in dit artikel.

Vrouwen vallen op kwaliteiten.

In tegenstelling tot mannen, vallen vrouwen meer op kwaliteiten. Natuurlijk, ook voor een vrouw geldt dat het oog ook wat wil, maar hun keuze voor een man is niet alleen gebaseerd op zijn uiterlijk. Ik wil hiermee niet zeggen dat een vrouw nooit met het idee speelt om seks te hebben met een man, alleen omdat zij hem erg aantrekkelijk vindt. Maar voor een relatie wil ze tot meer dan alleen dat. Voor een relatie met een man is zij op zoek naar andere kwaliteiten dan een aantrekkelijk smoeltje. Het is zelfs zo dat als een vrouw seksuele gevoelens zou hebben voor een man, alleen omdat zij hem knap vindt, deze gevoelens vaak snel zullen verdwijnen wanneer hij zijn mond open doet en alleen maar onzin uitkraamt. Iets wat wij mannen minder snel zullen ervaren.

Nee, vrouwen voelen zich aangetrokken op bepaalde kwaliteiten in een man. Nu vraag jij je vast af welke kwaliteiten ik bedoel, dat ga ik nu voor je opsommen. De kwaliteiten waar een vrouw zich tot aangetrokken voelt zijn:

  • Zelfvertrouwen,
  • Humor,
  • Correcte lichaamshouding,

Ik zal de laatste voor de duidelijkheid even uitleggen. Vrouwen voelen zich aangetrokken tot een correcte lichaamshouding van een man en de manier waarop hij non-verbaal communiceert. Het probleem is dat de veel mannen geen idee hebben hoe zij bijvoorbeeld een ruimte binnen moeten lopen. Zij hebben geen idee hoe zij zich hun omgeving moeten toe-eigenen. Om ervoor te zorgen dat een vrouw zich tot jou aangetrokken voelt, hoef jij eigenlijk geen woord tegen haar te hebben gezegd. Met jouw lichaamstaal kun je veel meer bereiken.

Kijk ook eens op Vrouwen versieren doe je zo! Alles wat jij nodig hebt om succesvol te daten. Ook hier vind je nuttige artikelen over het versieren van vrouwen met je lichaamstaal.

 

Linkruil.org

Comments are closed.