Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Bowlingbaan Utrecht | Een heerlijk uitje voor jou en je familie

Nu de corona steeds meer versoepeld, gaan mensen weer veel dingen ondernemen. Na voor een tijd binnen gezeten te hebben, is het weer tijd om activiteiten te starten met familie of vrienden. Veel mensen hebben er lang naar uitgekeken en verschillende bedrijven of horecagelegenheden hebben voor een tijd hun deuren moeten sluiten voor bezoekers. Er zijn ontzettend veel vrijetijdsbestedingen. Door dit enorm grote aanbod is er ontzettend veel mogelijk, en wordt de keuze ook best lastig. Sommige mensen houden het liefst van lekker eten met vrienden, de ander geeft weer voorkeur aan een actiever uitje. Om hierin een compromis te vinden, is de Bowlingbaan Utrecht een perfecte plek om gezelligheid te ervaren.

 

Voordelen bowlingbaan Utrecht

Bij de bowlingbaan kun je verschillende arrangementen aansluiten bij het bowlen. Zo is het niet alleen mogelijk om te bowlen, maar kun je ook genieten van heerlijk eten, hapjes, drankjes of een speciale avond creëren. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van een pannenkoeken arrangement, maar kun je het bowlen bijvoorbeeld ook combineren met avondeten. Dit is meestal vooral het eten van de grill in het restaurant. Hierbij kun je kiezen tussen een hotplate, steengrill of een BBQ. Daarnaast kun je bijvoorbeeld nog bier en gehaktballetjes krijgen tijdens het bowlen. Zo wordt er een echte avond voor u gecreëerd, waarbij alles geregeld is: consumpties, gezelligheid en een leuke, fanatieke activiteit. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld Late Night Bowling te doen. Hierbij worden er speciale lichten aangezet en kunt u ook genieten van de lekkerste cocktails.

 

Het bowlen

Als u wilt bowlen bij de bowlingbaan Utrecht, is het belangrijk dat u vooraf een baan reserveert. Er zijn 12 bowlingbanen, dus er is op één avond veel plek. Daarnaast zal het zorgen voor een hele verzorgde avond, waaraan u veel plezier zult beleven. Ook kunt u kiezen voor een glowgolf of escape room als u even geen zin heeft om te bowlen.

Linkruil.org

Comments are closed.