Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Candy crush hack

Nieuwe berichten worden snel verspreid. Zo is al lange tijd bekend dat er meerdere nieuwe Candy Crush hacks zijn. Er zijn vele nieuwe levels die niet in de smaak vallen. Zoals Candy Crush level 70, is momenteel een van de moeilijkste levels. Toch is al vaker bekend gemaakt dat er meerdere punten van Candy Crush cheats zijn. Vaak zijn deze toegepast door mensen die even snel een cheat of hack maken.

Wij kunnen ondersteuning bieden voor bepaalde levels in Candy Crush. Zo helpen wij graag Candy Crush spelers tussen level 30 en 135.

  • Candy Crush level 70
  • Candy Crush level 77
  • Candy Crush level 97
  • Candy Crush level 133

Candy Crush hulp

Toch zie je dat er steeds meer mensen de hulp van youtube kanalen en internet sites die over Candy Crush gaan moeten inschakelen. Persoonlijk denk ik dat je het eerst geheel zelf moet gaan proberen voordat je Candy Crush hulp vraagt. Cheats gebruiken kan, maar maakt dit het spel leuker? In mijn ogen maak het niet alleen het spel minder leuk maar is het ook een soort van vals spelen. Toch als je ergens niet doorheen komt kan het behoorlijk saai worden en dan snap ik zeker de keuze om toch een candy crush hack gebruikt. Ik heb dit zelf ook al een aantal keer gedaan en hierdoor ben ik wel naar andere levels gegaan ( hogere levels ). Saga kiest ervoor om dit toe te laten, daarom is er door Candy Crush een grote internet hype bestaand, en zijn er vele mensen geld gaan verdienen met Candy Crush. Zo is level 97 van candy Crush in het nederlands.

 

Linkruil.org

Comments are closed.