Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Cheats voor Clash of Clans

Als u een beetje bekend bent met de digitale wereld en moderne media heeft u er misschien wel eens van gehoord: clash of clans. Dat is op dit moment één van de meest populaire spellen op het internet. Als u wilt weten wat dit spel precies inhoudt gaan wij u dat proberen uit te leggen. Voor het spelen van clash of clans heeft u een internetverbinding nodig en een apparaat met touchscreen. Doordat het gespeeld word op een touchscreen kunt u zeer nauwkeurig uw dorp opbouwen en dit zorgt dat er bijna geen identieke dorpen voorkomen.

Opbouwen van eigen dorp

Het spel draait om het opbouwen van je eigen dorp. Het doel is om dit dorp zo goed mogelijk te maken door dingen te ontwikkelen. U kunt hierbij denken aan het upgraden van je troepen en ontwikkelen van een slimme strategie in de strijd. Het dorp kunt u verder ontwikkelen met geld en elixer wat u kunt veroveren op andere spelers of kunt winnen in goudmijnen en elixer pompen.

Bekers, chat & clan

Om te kunnen laten zien hoe goed u wel niet in dit spel bent kunt u bekers verdienen. Deze bekers verdien je door tegenstanders aan te vallen in een duel en als je dit duel wint verdien je hier bekers  mee. Verlies je echter dan raak je bekers kwijt. Voor nog meer interactie en samenwerking in het spel zijn de zogeheten clans bedacht. Je kunt met je vrienden samenwerken en vergelijken met andere clans. Daarnaast kun je ook nog in twee verschillende chats communiceren met andere spelers. De ene  chat is voor iedereen die het spel  speelt. In de andere chat kunt je alleen praten met leden van jouw clan en deze word dan ook wel clanchat genoemd. Als dit u al een beetje aantrekkelijk in de oren klinkt moet u het zeker eens proberen. Want u zal merken dat u spelenderwijs steeds meer opties ontdekt en het spel zodoende alleen maar leuker word. Hoe meer u het spel begrijpt, hoe verder u erin meegezogen zal worden. We wensen u alvast heel veel plezier met het spelen van dit fantastische spel!Voor meer info >>

Linkruil.org

Comments are closed.