Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De marathon van München

De marathon van Munchen is razend populair. De marathon wordt dit jaar gehouden op zondag 13 oktober. De maand oktober is al een maand vol festiviteiten in München, waaronder het oktoberfeest. De stad heeft dus een flink internationaal publiek rondom de datum van de marathon. Het grootste gedeelte van de marathon zal gelopen worden in de binnenstad, maar ook door de beroemde Englichen Garten, een groot park in het centrum van de stad. Het 42,2 kilometer parcours is goed te doen, want het is redelijk vlak met enkele hoogteverschillen.

Het programma

Loopreizen biedt een compleet programma aan, inclusief gegarandeerd startbewijs voor de München marathon en drie overnachtingen in een hotel in het centrum van de stad. Je rijdt met eigen vervoer op vrijdag 11 oktober naar je hotel, waar je alle tijd hebt om leuke dingen voor jezelf te doen. Ook de volgende dag kun je de stad nog verkennen en moet je je startbewijs ophalen. ‘s Avonds vroeg naar bed, want de volgende dag is de eigenlijke marathon. Na de marathon krijg je alle gelegenheid om uit te rusten en te ontspannen in je hotelkamer. Op maandag kun je na het uitchecken weer voldaan naar Nederland rijden.

Ontdek ook München

In je reis naar München zitten de hotelovernachtingen, ontbijtbuffetten en je startbewijs inbegrepen. En natuurlijk is het wel zo gezellig om een supporter mee te nemen. Want je krijgt natuurlijk ook alle kans om de stad München te ontdekken. München is een mooie stad met een oud stadscentrum en diverse mooie parken. En misschien wil je wel een stukje van de oktoberfeesten meemaken? Wil je na de marathon nog langer van de stad genieten? Dan is het optioneel mogelijk om je weekend met meerdere dagen te verlengen.

Linkruil.org

Comments are closed.