Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De Sony Playstation 4

De Playstation 4 is uitgekomen in begin 2014 in Nederland en de rest van de wereld. De nieuwe console van Sony kost €399,- en leek daarmee €100,- goedkoper dan de Xbox One van concurrent Microsoft. Het is echter dat de Xbox One nog niet uit is Nederland en nog voordat dit kon gebeuren, kondigde Microsoft een prijsverlaging aan. Kinect zat oorspronkelijk altijd bij de Xbox One, en moest er dus altijd bij worden gekocht, maar Microsoft heeft dat nu ongedaan gemaakt, waardoor het prijsverschil niet lang bestaat. De Xbox One is ook €399,-. Toch lijkt het te laat voor Microsoft, want het lijkt er op dat de Playstation 4 van Sony de next-gen strijd heeft gewonnen.

Eén van de nieuwigheden die bij de Playstation 4 beschikbaar is, is de Playstation 4 controller: Dualshock 4. Dit is de nieuwe controller die compatibel is met de Playstation 4 en is ontworpen met nieuwe, betere technologie, met nog meer nieuwe snufjes. Zo is er een touch pad aangebracht, waardoor je bijvoorbeeld naar het Playstation menu kan gaan met één druk op de knop. Ook is er een lichtbalk op de achterkant geplaatst. De Dualshock 4 is ook erg licht, met zijn 210 gram en is daarmee stukken lichter dan de Xbox One controller, 55 gram maar liefst.

De Playstation 4 was toen hij uitkwam slecht verkrijgbaar door de populariteit. In veel winkels was de console uitverkocht tot onvrede van de mensen die de console wilden kopen. Dit probleem is nu al enige tijd opgelost, waardoor het nu aankomt op de prijs en niet de beschikbaarheid.

Wil jij een Sony Playstation 4 kopen? Zoek op het web voor de beste deals!

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.