Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De verschillende soorten pooltafels

Er zijn verschillende soorten pooltafels van verkrijgbaar. In dit artikel lees je alles over de verschillende soorten pooltafels en de specificaties/voordelen per soort pooltafel.

Mini pooltafel

Dit is de kleinste variant van een pooltafel. Deze variant is ideaal als cadeau voor kerst en te gebruiken op verjaardagen. Je zou hem eventueel zelfs mee kunnen nemen op reis. Speel de leukste toernooien tegen vrienden of familie tijdens een verjaardagsfeestje of neem hem een keertje mee naar je opa en oma om een potje tegen hun te spelen.

De mini pooltafel wordt geleverd inclusief 15 gekleurde ballen en een witte stootbal, 2 keu’s, 1 krijtstuk, 1 triangel en 1 borsteltje. Dit kleine vermaak middel is totaal niet groot dus het spreekt voor zich dat hij niet veel zal wegen. Het gewicht zal ongeveer uitkomen op 1,8 kilogram. Ook de afmetingen zijn natuurlijk ook klein gehouden. Die zijn ongeveer 51 x 31 x 10 centimeter.

Particuliere pooltafel

Deze pooltafel word over het algemeen gebruikt voor thuis. Deze tafel is dan direct een stuk groter dan de mini pooltafel en speelt hij ook direct een stuk lekkerder. De particuliere pooltafel is in de meeste gevallen gemaakt van plastic. De prijs zal ook een stuk hoger zijn dan die van een mini pooltafel. De particuliere pooltafel is qua afmetingen ook een stuk groter. De lengte zal zo rond de 160 centimeter zijn. En de buitenmaat zal zo rond de 156 x 86 x 80,5 cm zitten. Ook deze pooltafel word weer geleverd inclusief een set poolballen, 2 keus, een triangle en 2 krijtjes.

Recreatieve pooltafel

De recreatieve pooltafels zijn direct een stuk groter en steviger dan de particuliere pooltafels. Ze zijn verstelbaar zodat u hem precies waterpas kunt zetten. Mocht het zo zijn dat je met wat kleinere mensen speelt, dan zou je hem eventueel wat naar beneden kunnen zetten. De tafels zijn allen voorzien van kunststof drop out pockets, aluminium hoekplaten en een rubberen binnenrand van hoogwaardige kwaliteit voor een optimale balterugslag. De tafels wegen allen zo rond de 116 kilogram en de afmetingen zullen zo rond de 228 x 128 x 79 cm zitten.

Professionele pooltafel

Het spreekt eigenlijk al voor zich. Deze pooltafel is overduidelijk voor de gevorderde poolspelers die alle matige tafels al gehad hebben en op zoek zijn naar het beste van het beste. Deze pooltafels zullen al gauw zo rond de 1000 euro kosten. Het gewicht is ongeveer 300 kilogram. De afmetingen van de buitenmaat zijn 235 x 136 x 78.7cm. Vaak is er ook nog een extra mogelijkheid om de tafel ter plaatse te monteren op de door jouw gewenste locatie.

Outdoor pooltafel

Als laatst bestaan er ook nog pooltafels die je lekker buiten in de tuin kunt plaatsen zodat u er in de zomer tijdens een BBQ of een feestje gebruik van kunt maken. Deze pooltafel is bestendig tegen alle weersomstandigheden en kan dus dag en nacht buiten blijven staan. De tafel heeft een sterk onderstel en word net zoals alle andere pooltafels, geleverd met de benodigde accessoires zoals keuen, poolballen etc. De tafel weegt tussen de 170 en de 190 kilogram en heeft de volgende afmetingen, 205 x 118 cm.

Kortom er zijn veel verschillende soorten pooltafels verkrijgbaar bij Biljartland.nl, er dus altijd wel een tafel te vinden die helemaal voldoet aan jou wensen en eisen. Het is dan ook verstandig om je eerst goed te ori├źnteren alvorens je overgaat tot op de aankoop van een pooltafel.

Linkruil.org

Comments are closed.