Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Elektrische transportfiets steeds populairder

Het kon natuurlijk niet uitblijven. De elektrische transportfiets wordt steeds populairder. Uiteraard weten we dat de normale transportfiets steeds populairder wordt in het straatbeeld. Ook de elektrische fiets is als lang niet meer alleen voor oude mensen. Door deze twee typen fietsen te combineren ontstaat een stoere elektrische fiets die ook juist voor jongeren ideaal is om te gebruiken.

De elektrische transportfiets wordt gekenmerkt door zijn robuuste bouw en fraai weggewerkte motor en accu. De accu kan perfect uit zicht gemonteerd worden onder de mand of krat van de transportfiets. Vooral voor jongeren is dit een uitkomst, omdat ze niet perse te koop willen lopen met hun elektrische fiets.

Waarom een elektrische transportfiets kopen

Er is eigenlijk geen reden waarom je het niet zou doen. De elektrische transportfiets is om diverse redenen ideaal. Ten eerste hebben we natuurlijk de strandaard voordelen van een transportfiets. Robuust, veel ruimte om dingen mee te nemen, stoer, kortom de ideale fiets voor in de stad. De elektrische fiets maakt het mogelijk om ook langere stukken zonder problemen te fietsen. Een ritje naar school van 10 tot 15 kilometer is zo geen enkel probleem meer.

De elektrische fiets is inmiddels geen noviteit meer en je kan er dan ook van uit gaan dat als je nu een elektrische transportfiets koopt de technische ontwikkelingen redelijk zijn uitgedacht en geïmplementeerd. Hierdoor kan je zonder problemen tientallen kilometers rijden en hoef je de fiets een stuk minder vaak op te laden dan je smartphone.

Verschillende merken Elektrische transportfietsen

Diverse merken hebben inmiddels een elektrische transportfiets in het assortiment. Een goed verkopende fiets is de Cortina Ecomo Life. Accu’s varieerden in diverse groottes, afhankelijk van het gebruik. Uiteraard heeft ook Gazelle een elektrische variant van de transportfiets in het assortiment. Wat niet langer en sluit je ook aan bij de rage met een transportfiets op elektriciteit. Dus geen reden meer om te twijfelen.

Linkruil.org

Comments are closed.