Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Fiets route app

Smartphones, tablets en apps zijn niet meer weg te denken in deze tijd. Vrijwel iedereen werkt er mee en gebruikt verschillende apparaten en services. Nu is het ook mogelijk eenvoudig fietsroutes te bepalen via onze telefoon. Voor de tourfietsers zijn er routeapps die van knooppunt naar knooppunt navigeren. Voor de mountainbikerszijn er apps die de mountainbike route goed weergeven. Vaak wordt de telefoon in een aparte houder op het stuur bevestigt.

Fietsen is een activiteit die door miljoenen mensen wordt uitgeoefend. Jong en oud, van alle rangen en standen, iedereen fietst! Elk jaar weer trekken we er met zijn allen op uit om de mooiste plekken te ontdekken om te ontspannen of de bossen te verkennen op onze crossfietsen. De fietsroute app helpt op een eenvoudige manier de gepaste route te vinden. Zonder zorgen over de route wordt het fietsplezier uiteraard enkel maar groter.

De fietsroute app helpt u om op een eenvoudige manier de door u gewenste fietsroute te kiezen. Afhankelijk van de instellingen wordt u meegenomen op ontdekkingstocht door de mooiste natuurgebieden of plaatsen in Nederland en ver daarbuiten. Met de fietsroute app kunt u duizenden variabele fietsroutes kiezen.

Om uw zoektocht makkelijker te maken kunt u met deapp vaak zoeken op provincie, lengte van de route of u fietst een route met een bepaald thema. Met een druk op de knop vindt u alle routes in uw directe omgeving of een specifieke plaats die aan uw wensen voldoen. Daarna kunt u de zoekopdracht verfijnen op mogelijkheden zoals eten, drinken of slapen.

Als u de voor u gewenste route heeft gevonden kunt u de route openen op een in- en uitzoombare kaart. Op de kaart wordt aangegeven waar u zich op dat moment bevindt en welke richting u uit moet fietsen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de knooppunten of de uitgezette mtb-routes. Voor u is dus duidelijk waar u op dat moment bent en hoe ver u nog moet fietsen. Ook op dit moment zijn eenvoudig eetgelegenheden, fietsenmakers, VVV-kantoren etc. te vinden.

Naast het gebruik van de navigatiefunctie is er ook de mogelijkheid routes te delen via de verschillende sociale media. Zo kunnen vrienden en bekenden zien welke route is gefietst en hoe deze is bevallen.

De fietsroute app is een makkelijk en leuk middel om eenvoudig de gewenste route te vinden en te blijven volgen. Dus genieten zonder de spanning te verdwalen en indien gewenst fietst u automatisch langs de mooiste plekjes!

Linkruil.org

Comments are closed.