Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Foto’s van hardloopevenementen

Als je meedoet aan hardloop evenementen dan is het natuurlijk erg leuk om een foto van jezelf tegen te komen. Foto online bestellen is regelmatig aanwezig bij diverse hardloopevenementen in Nederland en BelgiĆ«. Op foto online bestellen kun je vervolgens de foto’s van zo’n evenement opnieuw bekijken. Eventueel kun je ervoor kiezen om een bepaalde foto na te bestellen. Het voordeel hiervan is dat de foto dan geen watermerk heeft.

Wat voor wedstrijden?

Wedstrijden zoals de “van bank tot bank” in Heerde of de Bosloop Heerde zijn gefotografeerd. Vooral de bosloop brengt leuke beelden met zich mee. De Bosloop in Heerde vindt namelijk plaats in de winter. Zoals de naam het al zegt, een groot gedeelte van het parcours gaat door het bos. De combinatie van bos met sneeuw (die vaak aanwezig is tijdens de loop) brengt leuke beelden met zich mee. Een unieke hardloop foto is dan goed mogelijk.

Wie weet komen wij je nog eens tegen

Misschien kom je het foto online bestellen team nog eens tegen tijdens een hardloopevenement. Wij zetten je graag op de foto zodat je een leuke herinnering hebt voor later. Dan kan je nog eens zeggen, “Kijk, hier een foto van 5 jaar geleden, toen liep ik mijn persoonlijke record tijdens de Bosloop in Heerde”.

Linkruil.org

Comments are closed.