Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Glow in the dark golf in Utrecht

Ben je op zoek naar een leuk uitje in Utrecht en omgeving? Dan kun je kiezen om uit te gaan in het centrum en lekker met z’n alle een biertje of een wijntje te gaan doen. Maar je kunt er ook voor kiezen om wat actiefs te gaan doen met je vrienden. Heb je al wel eens een potje glow in the dark golf in Utrecht gespeeld? Zo niet dan is het echt een aanrader.

Glow in te dark golf

Het spel is afkomstig van het spel midgetgolf. Door kleine banen te creëren met verschillende obstakels en verhogingen is het grote golf betaalbaar gemaakt voor mensen die niet beschikken over een GVB. Hierdoor kan iedereen van klein tot groot en van jong tot oud het spelletje golf spelen. De obstakels en verhogingen maken dat elke baan een uitdaging op zichzelf is, en dat is toch vaak een hele uitdaging.

Door de midgetgolf te verplaatsen naar binnen en de banen met speciale verf te verven, ontstonden er super leuke en uitdagende glowgolf baan gebouwd. Hier kun je zowel in de zomer als in de winter heerlijk een balletje slaan, en heb je geen last van wind of regen. Doordat de verf wordt beschenen met speciaal licht komt een glow golfbaan echt tot leven. Niet alleen de voorwerpen die in en rond de baan geplaatst worden maar ook de samenstelling van de kleuren en het licht zorgen ervoor dat je jezelf in een andere wereld voelt.

Glow in the dark golf in Utrecht is een ontzettend leuke beleving, daarnaast wordt je getest op je hand-oog coördinatie en op je skills met de golfstick en een golfbal. Vindt jij de juiste oplossing om de bal binnen de par in het gat te slaan? Of ga je helaas boven par op elke baan? Door te trainen wordt je er steeds beter in, en zul je uiteindelijk onder de score komen die gegeven wordt.

Linkruil.org

Comments are closed.