Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Glowgolf Utrecht | Een teamuitje met een special effect

Je kent het wel: met een groep midgetgolfen en proberen om de bal in de hole te krijgen. Dit lijkt echter makkelijker dan het feitelijk is. Veel mensen onderschatten het niveau en doen er langer over dan dat ze van te voren dachten. Dit maakt het spel uitdagend en hierdoor is het super leuk om met vrienden of familie te doen. Het niveau creƫert een echte competitie bij de mensen en maakt veel verschillende winnaarsmentaliteiten los. Iedereen wilt winnen en wilt dan ook in zo weinig mogelijk slagen de bal in de hole krijgen. Echter is niet niet zo makkelijk als het lijkt. Ben jij op zoek naar een leuk uitje? Dan is glowgolf Utrecht echt iets voor jou.

 

Waarom glowgolf?

Glowgolf is een speciale ervaring. Het is een waardevolle toevoeging aan het midgetgolfen, dat het spel nog leuker maakt. Er wordt namelijk gewerkt met glow in the dark. Hierdoor geeft bijvoorbeeld je kleding, de obstakels, de bal, de golfbanen en verschillende andere dingen licht. Er ontstaat dan ook echt een geheel andere sfeer en het ziet er ontzettend spectaculair uit. Glowgolf is een activiteit voor het hele gezin. Zo kun je het spel spelen als je jong bent, maar ook als je ouder bent haal je er nog ontzettend veel plezier uit. Dit komt omdat je erg graag wilt winnen en het als het ware een echte competitie is. De activiteit is in een zaal binnen, waardoor het ook, zeker als het minder weer is, ontzettend leuk is om te doen.

 

Arrangementen

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Zoals hierboven benoemd is het spel voor jong en oud. De arrangementen zijn hier dan ook op ingespeeld. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een speciaal kinderfeestje, maar ook bedrijfsuitjes bij glowgolf Utrecht zijn erg in trek. Alles is mogelijk en het is zeker te combineren met bijvoorbeeld eten of hapjes. Hierdoor ontstaat er een gehele avond.

Linkruil.org

Comments are closed.