Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

GoPro de nieuwe rage

GoPro camera’s, wie is er nog niet mee in aanraking geweest. Misschien zegt het je niet direct iets, maar gopro camera’s zijn camera’s die je kunt monteren op verschillende accessoires Gopro. Door deze accessoires is het mogelijk de camera te monteren op verschillende posities zodat je kunt filmen zonder dat je daarbij je handen nodig hebt. Ook kun je filmen vanuit verschillende ‘point of views’. De GoPro accessoires maken het mogelijk om te filmen van uit verschillende posities en standen. Het is mogelijk om de camera op het hoofd te monteren, maar de camera kan ook aan de fiets worden gemonteerd.

Extreme sports:
Voorheen kwamen de GoPro camera’s alleen voor in de extreme sporten. Sporten als bergbeklimmen, raften, parachutespringen en mountainbiken zijn ideaal voor de camera’s. Het is dan ook mogelijk om de aan de borst, op de helm of aan het stuur te monteren. Doordat de camera zeer compact is en in hoogwaardige kwaliteit kan filmen is het dan ook ideaal voor de buitensport.

Gopro voor trainingsdoeleinden:
Niet alleen het filmen en posten van sport momenten is mogelijk met deze camera, de camera’s kunnen ook worden ingezet voor trainingsdoeleinden. Door de chest mount en de head mount is het mogelijk om te filmen vanuit jouw oogpunt. De beelden zijn dus ideaal voor trainingsmateriaal. Coaches en begeleiders kunnen zien wat de sporter ziet en zij kunnen op deze manier dus gerichte aanwijzingen geven een de sporter.

Selfies met de GoPro:
Op de sociale media zie je steeds vaker selfies verschijnen gemaakt met een GoPro accessoir. Door dit accessoir is het mogelijk om van een á anderhalve meter een ‘selfie’ te maken. Zo kun je met meer personen op de foto.

GoPro is een hype die zijn eindpunt nog niet heeft bereikt. Gezien de mogelijkheden van de camera’s zijn de prijzen nog enigszins schappelijk te noemen.

Linkruil.org

Comments are closed.