Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Hardloophorloges

Doe je ook aan sport? Een hele gewilde sport is hardlopen. Puur omdat het niet zoveel geld kost om te beginnen. Je hebt alleen een paar hardloopschoenen nodig en een setje hardloopkleding. Geen duur sportschoolabonnement of andere hoge kosten voor kleding bijvoorbeeld. Ben je een fanatieke hardloper, dan kan een hardloophorloge niet ontbreken. Een hardloophorloge kan wel behoorlijk prijzig zijn, maar er zijn ook goedkopere modellen.

Voordelen
De voordelen van een hardloophorloge zijn enorm. Zo kun je bijvoorbeeld hardloophorloges kopen met een GPS functie. Deze GPS functie zorgt ervoor dat je snelheden zeer nauwkeurig wordt berekend. Ook kun je na afloop van een training zien welke route je hebt afgelegd. Niet alleen leuk maar ook heel handig!

Garmin F610 HRM
Een voorbeeld van een hardloophorloge met GPS is de Garmin Forerunner 610 HRM. Dit horloge beschikt over een zeer nauwkeurige GPS functie. De snelheden en de afgelegde afstand worden hierdoor zeer goed berekend. Daarnaast krijg je bij dit horloge ook een hartslagsensor meegeleverd. Deze is in de vorm van een borstband. Door deze hartslag meter te gebruiken kun je eenvoudig en goed je hartslag in de gaten houden. Je komt er op die manier achter of je een te hoog tempo hebt of dat je juist gas kunt bijgeven.

 

Linkruil.org

Comments are closed.