Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Het laatste nieuws over het Belgische voetbal

Altijd het laatste voetbalnieuws online

België was deze week weer het toneel voor veel voetbalnieuws, zowel binnen de Belgische competities als op internationaal niveau. In de Belgische competitie stond deze week vooral Anderlecht en Standard centraal, welke een slecht licht schenen op de Jupiler Pro League. Het voetbalnieuws dat de Rode Duivels hun 11e positie op de FIFA-ranking  mochten behouden brengt een mooi vooruitzicht op het komende Wereldkampioenschap in Rio de Janeiro.

 

Nieuws over de Belgische competitie

De Belgische competitie was deze week vooral gevuld met negatieve berichten, maar er was gelukkig ook voldoende goed nieuws. Allereerst was er natuurlijk de start van de competitie, na drie weken staan de Belgische clubs weer tegenover elkaar op de voetbalvelden om te strijden voor de punten die voor enkele clubs hard nodig zijn. Na een periode van transfers tussen clubs in zowel België als de rest van Europa was het tijd om de strijd weer voort te zetten en de competitie zal hierdoor voorlopig erg spannend zijn.

 

Voetbalnieuws over de Rode Duivels

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen in dit artikel: de Rode Duivels hebben hun 11e positie op de FIFA-rankinglijst kunnen behouden. Dit is goed nieuws voor het komende WK, waar België in Groep H zal moeten spelen tegen Algerije, Rusland en Zuid-Korea. Het Zuid-Koreaanse team zorgde in 2002 bij het WK in Zuid-Korea en Japan nog voor een grote verassing onder leiding van Guus Hiddink, door vierde van de wereld te worden. Of Zuid-Korea dit jaar weer zo groot in het voetbalnieuws zal zijn, dat wordt nog afwachten. Vooralsnog moeten zij eerst langs de Rode Duivels om weer een succes te kunnen boeken.

Linkruil.org

Comments are closed.