Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Het succes van Bubble Shooter

Wie in Google de zoekterm ‘Bubble shooter’ ingeeft krijgt binnen 0,23 seconden 7,9 miljoen resultaten geserveerd. Nu is de informatie die Google verstrekt geen geschreven wet, maar het geeft wel aan dat het spel, waarbij je slechts balletjes dient af te schieten, immens populair is. Ter vergelijking; ‘Farmville’ geeft 6,1 miljoen resultaten en ‘‎3-op-een-rij’ ruim 4,5 miljoen.

Het principe is zo eenvoudig; zoveel mogelijk combinaties van 3 of meer bubbels van dezelfde kleur maken, door het afschieten van 1 bubbel. Het spel vereist echter snelheid, inzicht en strategisch denkvermogen. Daarnaast kan het ook geen kwaad als je over een goede, fijne motoriek beschikt. Het feit dat het spel eenvoudig aandoet is hoogstwaarschijnlijk een verklaring voor de populariteit. Het is typisch zo’n spel dat voor iedereen, van alle leeftijden, leuk en interessant is. Dat het daarnaast enorm verslavend is, werkt ook mee. Als je eenmaal aan een spelletje begonnen bent, zul je keer op keer je score willen verbeteren en een volgend level willen behalen.

Het is binnen Nederland momenteel het meest gespeelde online spel en dat is, aangezien het aanbod aan spellen die op pc, tablet of smart phone gespeeld kunnen worden enorm is, een prestatie te noemen.

Mocht je door de bomen het bos van aanbod niet meer kunnen onderscheiden, is het een aanrader eens een kijkje te nemen op www.bubbleshooters.nl. Op deze website zijn de meest populaire en mooiste uitvoeringen van Bubble Shooter spellen samengebracht. Bij elk, van de tientallen spellen, staat de moeilijkheidsgraad heel overzichtelijk weergegeven. Daarnaast is de verscheidenheid aan spellen groot. Naast de bekende gekleurde bubbels zijn er bijvoorbeeld Kerst-, Halloween-, onderwater- en voetbalvarianten. Maar ook hartjes en zee-egels zijn van de partij. Scheelt je 7,9 miljoen websites doorspitten op zoek naar een leuke versie van Bubble Shooter. Graag tot ziens en alvast heel veel speelplezier toegewenst op http://www.bubbleshooters.nl .

Linkruil.org

Comments are closed.