Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Inklapbare tafeltennistafels

Functioneel doordat ze ruimtebesparend zijn, ontspannend, en op elk moment van de dag te gebruiken ongeacht de weersomstandigheden. Inklapbare tafeltennistafels zijn te gebruiken tijdens verjaardagsfeesten, op een zonnige zondag, of op elk moment wanneer het jezelf uitkomt.

Door het inklap mechanisme die bevestigd is op de inklapbare tafeltennistafel creëer je in een handomdraai een tafeltennistafel voor binnen- en buitens huis, en kan je de tafeltennistafel ook weer inklappen,zodat deze geen ruimte in beslag neemt als de tafeltennistafel niet in gebruik is.

Welke maat heeft de inklapbare tafeltennistafel als deze is ingeklapt

Er zijn verschillende uitvoeringen inklapbare tafeltennistafels te koop, zowel rond als rechthoekig formaat. Hierdoor kan het formaat iets anders zijn bij verschillende merken, en of de uitvoering voor volwassenen of kinderen is.
Voor kinderen zijn de tafeltennistafels over het algemeen 136 cm en voor een volwassenen 274 cm. Eenmaal ingeklapt blijft er 74 cm over.

Inklapbare tafeltennistafels voor binnen of buiten

Als je een tafeltennistafel voor thuis aan wilt schaffen, moet je rekening houden of dit een indoor of outdoor model is. De zwenkwieltjes van de indoor variant zijn vaak niet bedoeld voor buiten gebruik op stenen, en kunnen beschadigen als deze wel buiten gebruikt worden.

De outdoor variant kan vaak wel binnen gebruikt worden, met bijvoorbeeld een beschermmat eronder. De inklapbare tafeltennistafels voor volwassenen hebben een gewicht van 70 kilo, hierdoor moet je wel met twee personen zijn om deze van buiten, naar binnen te verplaatsen.

Alleen tafeltennissen met een inklapbare tafeltennistafel voor thuis

Met een inklapbare tafeltennistafel ontstaat ook de mogelijkheid om een soort van alleen tafel te tennissen. Door één blad in te klappen naar boven kan je tafeltennissen, waarbij het balletje terug kaatst via het omhoog geklapte blad. Deze manier van spelen geeft je de mogelijkheid om verschillende technieken uit te proberen, zonder dat iemand anders er last van heeft.

Linkruil.org

Comments are closed.