Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Keeperscursussen 2014 binnenkort weer van start MET scoutsbezoek

afgelopen seizoen hebben we weer positief mogen afsluiten met een groot aantal keepers die duidelijk vooruit gekomen zijn in hun techniek.  De nieuwe begindata zijn als volgt:

 

* Breda, Baronie: 14 februari 19u

* Roosendaal, DVO: 16 februari 10u

 

inschrijven via de website www.plustec.nl

 

Steeds meer keepers zetten zich, ongeacht de jonge leeftijden, steeds beter in en nemen het duidelijk meer en meer serieus om zich te ontwikkelen. Onze rapporten die ze meekrijgen helpen daarbij door ze inzicht in hun kunnen te geven en waar ze extra op moeten letten.

 

Scouts op bezoek

Op het veld gaan de trainingen als vanouds door, maar achter de schermen blijft Plustec op zoek naar nieuwe manieren om de keepers de juiste impulsen te geven en te motiveren. Voor dit seizoen hebben we contact met een van ’s Nederlands grote clubs om onze keepers tijdens de trainingen te bezoeken. Zet je beste beentje voor dus!

 

Plustec’s doelen

– Het aanleren en verbeteren van techniek en tactiek. Een constant terugkerend item in onze trainingen of je nu 7 of 25 jaar bent. je lichaam aanleren de bewegingen op een juiste manier te maken kan je zoveel energie en blessures schelen. Dit moet je kunnen ademen.

 

– Het aanspreken van de lichaamsmotoriek en zelfverzekerd in het doel staan

 

– Het coördinatievermogen verbeteren

 

– Het versterken van het lichaam door gerichte krachttraining

 

Amicaal

Zeker niet onopgemerkt is het amicale gedrag van de keepers onderling. Of ze nu al een aantal seizoenen meedraaien of maar net inspringen, het lijken gelijk de grootste vrienden. Wel wat meer werk voor de trainers om ze bij de aandacht te houden, maar het is fijn om te zien dat de keepers een leuke tijd hebben op het veld. Top!

 

Plustec’s aanpak

Plustec heeft een resultaatgerichte aanpak en de professionele benadering heeft ook bewezen dat de keepers zich ook professioneler opstellen, van warming up tot cooling down. We dagen de keepers uit het beste uit zichzelf te halen, zijn zwakke punten te herkennen en hieraan te werken.

 

Geef dit door aan jullie clubs, bijgaand een poster van onze data en gegevens. We zijn er erg mee geholpen en we zien jullie graag terug in februari!

 

groepsfoto najaar 2012 klein

Linkruil.org

Comments are closed.