Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kinderfeestje: lasergamen in Nijmegen

Vorig jaar werd mijn zoontje tien jaar en dit wou ik vieren met een speciaal kinderfeestje. Ik heb vriendinnen, collega’s en familieleden gevraagd naar leuke ideeën en een van hen zei waarom ga je niet lasergamen? Hier was ik het eerst niet echt mee eens, want een potje “laserquesten” duurt vaak maar 15 minuten. Ook vind ik het juist leuk om de kinderen lekker in de natuur te laten spelen. Toen ben ik eens gaan rond zoeken op het internet of er niet een lasergame kan worden gehouden in de natuur.

In de natuur lasergamen Nijmegen

Na een tijdje te hebben rondgezocht ben ik uitgekomen op Gotcha. Zij bieden arrangementen aan, waarbij er wordt gelasergamed in de natuur! Ze bieden verschillende speellocaties aan waarbij er een uur lang het spel wordt gespeeld. Daarna hebben de kinderen allemaal frisdrank gekregen en een zakje chips. De kinderen hebben echt van het lasergamen in Nijmegen genoten. Wanneer u van plan bent om een leuk kinderfeestje te houden voor uw kind, kan ik de lasergames van Gotcha echt aanbevelen. Alles was goed georganiseerd en geregeld, en de speelleiders waren net zo fanatiek in het spel als de kinderen.

Lasergamen in Nijmegen is niet duur

Ik had verwacht dat dit kinderfeestje, voor tien kinderen, nog wel wat zou gaan kosten. Maar uiteindelijk viel dit allemaal nog behoorlijk mee! Tegenwoordig kost alles al snel erg veel geld, maar dit kinderfeestje kostte omgerekend 10 euro per kind. Dit vind ik totaal niet duur, aangezien de kinderen de dag van hun leven hebben gehad. En vergeleken bij veel andere activiteiten voor kinderfeestjes zoals karten, bowlen, zwemmen, is het lasergamen in Nijmegen totaal niet duur.

Linkruil.org

Comments are closed.