Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Klassieke uitjes met de vriendengroep

Sommige activiteiten gaan al een flinke tijd mee, misschien doe je dat al van kinds af aan. Denk bijvoorbeeld aan bowlen. Bowlen is nu een activiteit die echt voor jong en oud is. Het is voor kinderen toegankelijk omdat er ook lichtere bowlingballen zijn, en voor ouderen omdat de moeilijkheidsgraad dan ook omhoog gaat. Je kunt op verschillende plekken deze activiteit uitvoeren. Zo kun je bijvoorbeeld in Utrecht bowlen, maar ook in kleinere steden of misschien zelfs dorpen. Deze activiteit is ook leuk om met vrienden te doen omdat de concepten ook steeds veranderen. De baan kan ineens veranderen in een discozaal met goede muziek en leuke lichteffecten.

Waarom in Utrecht

Iedereen kan zich wel een bowlingbaan indenken, vaak zijn dat toch wel wat saaie banen die er bijna allemaal hetzelfde uitzien. Ga eens in Utrecht bowlen, daar is de baan helemaal vernieuwd en bied weer een nieuwe beleving aan. In Utrecht bowlen kent logistieke voordelen, ook de prijs is er niet zo hoog en je kunt er met grote groepen terecht.

Voor ieder wat wils

In Utrecht bowlen kan je met verschillende groepen doen, zo kun je met de vriendengroep een optie kiezen met eten en drinken erbij, maar je kunt ook gezellig met de familie langsgaan, ook hier zijn verschillende arrangementen beschikbaar voor.

Kinderen kunnen hun lol niet op want er is ook een speciale kinderbaan om leuk te kunnen bowlen. Voor de ouderen is er ook een juiste baan om hun kunsten uit te oefenen, en af en toe verandert de bowlingbaan ook in een feestzaal om het ook voor de jeugd makkelijk te maken.

Reserveren?

Wil jij graag in Utrecht bowlen, maar wel de zekerheid hebben dat je een baan hebt? Dan kun je deze van tevoren alvast reserveren, dit kan op de website, maar je kunt ook telefonisch contact opnemen om meer informatie te verzamelen.

Linkruil.org

Comments are closed.