Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Langlaufen in Nederland?

In de zomer en winter in Nederland langlaufen? Bij Polysport in de Veluwe kan het!

Uw bedrijfsuitje, familiedag, personeelsuitje of vrijgezellenfeest is altijd een succes met het langlauf programma van Polysport.
Het langlauf programma begint uiteraard met een apfelstrudel met slagroom en kop koffie. Hierna gaan de deelnemers het skiparcours op. Onderdelen als biatlon, boomstamzagen, treinski en nog meerdere onderdelen staan garant voor veel plezier. Tussendoor is er een ‘Glühweinpauze’ zodat iedereen gesterkt het skiparcours kan afronden. Tijdens het parcours worden er filmopnames gemaakt die later terug gekeken kunnen worden.

Catering

U kunt het langlauf programma compleet maken met een uitgebreid of eenvoudig Oostenrijks buffet. Ook zijn er vele andere mogelijkheden bij het invullen van de catering.

Après-ski

Tijdens de ‘Après-ski’ worden de filmopnamen van het langlaufen op groot beeld getoond. Succes gegarandeerd wanneer de deelnemers elkaar terug zien in actie. Uiteraard volgt er een prijsuitreiking voor het beste skiteam en de champagne staat koud!

Stel uw eigen programma samen

De mogelijkheden voor de invulling van het langlaufprogramma zijn divers. Wij stellen graag samen met u het gewenste programma samen.

Langlaufen bij Polysport is gegarandeerd het leukste groepsuitje van Nederland!

 

Een aantal specifieke vragen over het langlaufen:

Welke kleding is gewenst?
Wij adviseren gemakkelijke vrijetijdskleding.

Hoe zwaar is het?
Langlaufen is een vrij laagdrempelige activiteit voor jong en oud. Uiteraard kan er in het heetst van de strijd wel een zweetdruppel tevoorschijn komen van de inspanning.

Vindt de activiteit buiten plaats?
Ja, maar bij slecht weer bieden we altijd een alternatief in onze activiteitenhal. Ook hebben we regenponcho’s beschikbaar.

Kan het langlaufprogramma ook ’s avonds plaats vinden?
Ja, de baan is verlicht.

Linkruil.org

Comments are closed.