Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Live online spellen voor u

Als u ervaring een spel live roulette dat ‘rood’ vijf keer in een rij kwam. Wat denk je, wat komt de volgende? Rood of zwart? Velen denken dat live roulette de waarschijnlijkheid van “zwarte” nu hoger is. Al lange tijd niet meer zwart tot slot moet zo”” maar nu eindelijk eens te meer zwarte kom zodat “Kansen zijn evenwichtige”. Maar dit is onzin. Zelfs als 5 x rood in de serie kwam, is de waarschijnlijkheid dat nu zwart is nog steeds 18/37 = 48,6%. Want vergeet niet: “de Roulette bal heeft geen geheugen!”. Ze weet niet waar ze laatst landde.

Daarom heeft live roulette het helemaal geen zin in de reeks van rode en zwarte om vast te leggen. Zeker hebt u waargenomen zelfs gokker Noteer de resultaten in het Casino. Eenmaal is aangenomen, is dat het mogelijk niet naar een avond (en niet in een jaar), om te bepalen van de kleinste onregelmatigheden in de roulettewiel, de bal heeft geen geheugen en altijd willekeurig terechtkomt op een bepaald veld.

Het is zeer onwaarschijnlijk dat wordt geleverd in 6 x in een rode rij. De kans is alleen (18/37) ^ 6 = 1,3%, dus ongeveer de helft zo veel als dat men voldoet aan een enkel nummer inzet (1/37 = 2,7%). Maar, en nu op uitsluitend komt, het is gewoon zo onwaarschijnlijk dat eerste 5 x rode en vervolgens zwarte komt. Ook, hier is de kans op 1,3% speel live roulette.

 

Linkruil.org

Comments are closed.