Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Neem je collega’s mee naar een actief personeelsuitje

Personeelsfeesten zijn momenten waarbij collega’s elkaar werkelijk beter leren kennen. Een andere omgeving waarbij er  gezamenlijk leuke dingen gedaan worden. Dit biedt de mogelijkheid om elkaar van een totaal andere kant te zien. Personeelsuitjes zijn uitstekend om meer binding te krijgen onder collega’s waardoor ze elkaar meer als vrienden zullen zien. Ook zullen er leuke herinneringen aan een personeelsuitje overgehouden. Toch is het best een opgave om een leuk uitje te verzinnen en daarom hebben we hier een leuke tip om dit jaar te beginnen met een spetterend uitje.

Outdoor lasergame by night

Een spannend uitje is om ’s avonds outdoor te gaan lasergamen. Lasergamen als personeelsuitje is sowieso al super leuk om te doen, en outdoor lasergame by night maakt het allemaal nóg spannender.  Als je een jong team hebt op het werk zal je hier best veel animo voor kunnen krijgen. Lasergamen werkt door een pak aan te trekken die registreert als je door een laserstraal geraakt wordt.  Wat is nou leuker dan je collega’s met lasergamen uit te schakelen. Het spel is een teamspel en dat betekent dat je meer kans hebt op winnen als je als team samenwerkt door elkaar dekking te geven en elkaar te verdedigen. Ook communicatie speelt hierbij een belangrijke rol. Teams die het best kunnen samenwerken zijn vaak de teams die de punten scoren. Het is welk belangrijk om de collega’s eerlijk over teams te verdelen.

In de nacht lasergamen wordt vaak op een veld gedaan die verlicht wordt. Zo kan je elkaar voldoende zien, maar omdat het avond is zal het toch redelijk donker blijven en daardoor kan je je goed schuil houden achter obstakels om de tegenstanders te verrassen.

Vaak wordt er op zo´n avond heel actief gespeeld en zal je veel moeten rondrennen. Ook zal er gelachen worden en de dagen erna nog veel worden gekletst over de geslaagde avond lasergamen.

 

Linkruil.org

Comments are closed.