Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Snel lego chima kopen

Ken je het verhaal achter lego chima? Lego chima is erg populair in Nederland. Het knappe van deze lego is dat het populair is geworden doordat er een mooi verhaal achter de lego zit. Het verhaal is uiteraard niet echt, maar het is wel zo goed dat er een lego set is van gemaakt. Zo kun je lego chima kopen gebasseerd op dit mooie verhaal.

Er was een koninkrijk Chima waar alles vredig was. Tot op het moment de krachtige grondstof CHI vrijkwam. Vervolgens gingen acht dierenstammen zich bemoeien met deze lego en ontstond er een gevecht op leven en dood. De jonge krokodillenprins Cragger was in het begin van de oorlog de grootste. Hij begon een groot aandeel CHI op te eisen. De Leeuwen echter zeiden dat de CHI in balans moet blijven. De Leeuwen wilden eerlijk handelen over de CHI, maar de krokodillen dachten daar anders over. Een heftig gevecht volgde. Een aantal vrienden wisten van de gevaarlijke kracht van CHI. De avonturen van deze vrienden heet ‘De legendes van Chima’

LEGO-Chima-kopen

 

 

Dit verhaal heeft er toe geleid dat er een groot aanbod aan lego chima is gekomen. Lego chima kun je in diverse webshops kopen. ASK Bricks24 is één van de grootste webshops als het gaat om lego. Hier kun je lego chima kopen, als je de lego voor 15:30 besteld heb je het de volgende dag nog in huis. In de webshop van ASK Bricks24 vind je 77 pakketten aan lego chima. Een groter aanbod kun je jezelf haast niet voorstellen. Voor meer informatie over lego chima kopen kun je contact opnemen met ASK Bricks24.

Linkruil.org

Comments are closed.