Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Sportief de zomer door

De zomer is gisteren, op 21 juni 2016, weer officieel van start gegaan. Het startschot voor de zomervakantie met daarin heerlijke strandwandelingen, frisse duiken in de zee en uren zonnen op je strandhanddoek is gegeven. Samen met het zomer zonnetje komen ook langzaam de korte broeken, luchtige tops, zwemshorts en bikini’s weer uit de kast te voorschijn. Een aantal van ons konden niet wachten tot dit moment aan zou breken. Zij hebben maandenlang hardgelopen en bezweet in de sportschool doorgebracht, hebben alle fitnessapparaten in de sportschool gehad en bovendien intense spierpijn doorstaan. En dat allemaal voor een summerproof body. Om deze zomer in shape te blijven is het wel belangrijk om te blijven sporten. Benieuwd hoe je gemotiveerd kunt blijven om bij hoge, zomerse temperaturen door te gaan met sporten? Lees dan verder.

Comfortabele en mooie sportkleding

Een goede motivatie om te gaan sporten is het kopen van nieuwe sportkleding. Zorg ervoor dat de sportkleding die je uitkiest er niet alleen leuk uitziet en dat het goed past bij jouw figuur, maar ook dat de nieuwe sportset comfortabel zit. Wanneer je leuke, nieuwe sportkleding hebt gekocht wil je dit natuurlijk dolgraag showen. En dat kan echt niet op de bank met een zak chips of op het terras met je vrienden. Nee, daarvoor zul je toch echt moeten gaan hardlopen of de sportschool een bezoekje moeten gaan brengen. Wanneer je daar dan toch bent kun je net zo goed je oude, vertrouwde trainingsschema weer oppakken. Naast sportkleding in de winkel kun je er ook voor kiezen om sportkleding te laten bedrukken bij textieldrukkerij Merchandising concepts in Amsterdam. Hierdoor heb je een unieke en gepersonaliseerde sportset waardoor je dolgraag wil gaan sporten. Gemotiveerder dan dit kun je toch niet raken?

Een workout music playlist

Een andere manier om jezelf te motiveren om te gaan sporten is een music playlist. Stel jouw eigen music playlist samen met muziek waardoor je zin hebt om flink te gaan hardlopen of fitnessen. Door de moeite die je hebt gestoken in jouw persoonlijke workout music playlist wil je zeker weten gaan sporten om te kijken of de playlist jouw prestaties positief beïnvloed. Daarnaast hou je het sporten langer vol door jouw motiverende playlist.

Leg vooraf al je sportbenodigdheden klaar

Wanneer we geen zin hebben om te gaan sporten verzinnen we allerlei excuses om niet te hoeven gaan. Door ruime tijd vooraf, bijvoorbeeld de avond ervoor, je sporttas in te pakken met alle benodigdheden wordt het lastig om een goede smoes voor jezelf te verzinnen. Het enige wat wij dan kunnen verzinnen is: pak die tas nou maar en ga!

Zet voor jou het ideale tijdstip vast

De laatste tip die wij jou kunnen geven om deze zomer gemotiveerd door te gaan met sporten is om een tijdstip vast te leggen. Wanneer je elke week in je agenda op zoek moet gaan naar een gaatje om te gaan sporten, zal er van sporten weinig terecht komen. Om dit te voorkomen plan je een of meerdere vaste dagen met tijdstippen in. In de zomer kun je dit het beste vroeg in de ochtend voor de zon begint te schijnen of laat in de avond wanneer het begint af te koelen doen.

Linkruil.org

Comments are closed.