Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Super Soaker of waterpistool?

Tijdens de lente- en zomermaanden worden watergevechten altijd enorm populair. Maar aan een watergevecht beginnen met het juiste waterpistool is niet eenvoudig. Er zijn namelijk erg veel keuzes. Moet je gaan kiezen voor waterballonnen, een waterpistool of een super soaker?

Super Soaker is nummer 1

Eigenlijk is de keuze heel gemakkelijk. Met een waterballon kun je iemand verrassen en ineens heel erg nat maken, maar je moet wel goed kunnen goeien. Een waterpistool is ook leuk, maar het effect is vrij klein. Daarom moet je eigenlijk altijd voor een Super Soaker gaan, aangezien die erg veel water kunnen schieten zonder dat je opnieuw hoeft te vullen.

Sommige Super Soakers kunnen namelijk tot wel twee liter water in hun tank opslaan, waardoor je minder vaak dan je concurrenten hoeft te hervullen.

Nerf Super Soaker

Als je nog een stapje verder wilt gaan, kies dan voor een Nerf Super Soaker. Deze waterpistolen zijn van erg hoge kwaliteit en werken vaak ook op batterijen. Op deze manier hoef je dan niet te pompen. Je hebt dankzij de batterijen altijd een constante stroom water. De Nerf Super Soaker Lightningstorm is hier een voorbeeld van.

Als je op zoek gaat naar een hulpmiddel voor je watergevechten, ga dan zeker een Super Soaker kopen, zodat je zeker weet dat jij het beste waterpistool hebt!

Linkruil.org

Comments are closed.