Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Voetbal Spelletjes

voetbal spelletjesHoud je van voetbal? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen op www.voetbalspelletjesonline.nl. Alle elementen die in een voetbalwedstrijd aan bod komen zijn vertegenwoordigd. Zo zijn er meerdere spellen te vinden waarmee je wordt uitgedaagd een bal zo lang mogelijk hoog te houden. In het spel genaamd ‘Voetbal Hooghouden’ kun je keer op keer je eigen record verbreken. Het lijkt simpel maar dat is het niet. En wees gewaarschuwd; verslavend is het absoluut.

In het spel ‘Strandbal Hooghouden’ speel je niet alleen om je eigen record te verbreken, je maakt ook kans op het winnen van een heuse virtuele beker. Het vingervlug gebruiken van je pijltjestoetsen is essentieel in dit spel en laat de schijn je niet bedriegen; dit spel is alles behalve simpel.

Als je juist je kopkunsten wilt versterken ben je op deze website ook op het juiste adres. In het spel ‘Kopduel’ speel je tegen een ander land. Het is zaak dat je de bal over het net speelt door te koppen. Steeds als de tegenpartij een bal laat vallen verdien jij een punt. Je kunt naast punten ook power-ups winnen waarmee je je tegenstander dwars kunt zitten. Deze verdien je door de munten te raken die in de lucht hangen. Als vanzelfsprekend wint degene met de meeste punten. Ben jij dat?

En dan zijn er nog de spellen waarin je uitsluitend penalty’s neemt, je voor keeper kunt spelen of gaat proberen te scoren uit voorzetten. Maar ook het spelen van een heel toernooi zoals bijvoorbeeld een Europees Kampioenschap behoort tot de mogelijkheden, uiteraard kun je zelf kiezen welk land je bent. Ongeacht wat je het leukst vindt aan voetbal, op onze website vindt je zeker een spel dat je aanspreekt. Dus laat de Ronaldo, Robben of Messi in je opstaan, surf snel naar Voetbalspelletjesonline.nl en verbreek alle records.

Linkruil.org

Comments are closed.