Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Zweedse puzzel of kruiswoordpuzzel?

Als je puzzels wilt gaan maken dan kun je kiezen tussen verschillende soorten puzzels. In dit artikel zullen wij kort kijken naar twee verschillende soorten puzzels die toch heel veel op elkaar lijken. Wij gaan het hebben over de Zweedse puzzel en de kruiswoordpuzzel. Wat is het verschil tussen deze twee? Ook op die vraag zullen wij een antwoord geven.

Zweedse puzzel 
Via het internet kun je heel veel Zweedse puzzels vinden, het net staat er vol van. Als je dus een keer niks te doen hebt kun je er eens goed voor gaan zitten. Je hoeft je niet te vervelen op die manier.

Kruiswoordpuzzel 
Een kruiswoordpuzzel maken kan best lastig zijn. Soms moet je echt even goed kijken om erachter te komen hoe de puzzel goed ingevuld wordt. Wat is nou eigenlijk het verschil tussen een Zweedse puzzel en een kruiswoordpuzzel? Het verschil zit hem in de zwarte vakjes. Bij een kruiswoordpuzzel heb je te maken met zwarte vakjes, die vind je bij een Zweedse puzzel niet terug. Bij een Zweedse puzzel vind je op de plek van de zwarte vlakjes de omschrijvingen terug. Eigenlijk is dat het grote verschil tussen een kruiswoordpuzzel een Zweedse puzzel. Wij wensen je veel plezier bij het maken van deze puzzels.

Linkruil.org

Comments are closed.