Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Zwembril

Met een zwembril zwemmen is voor iedereen aan te bevelen. Wanneer je kijkt naar de verschillende zwemtechnieken dan zal je zien dat er bij elke zwemslag wel water in je ogen terecht kan komen. Het is dan ook niet gek dat de zwembril de nummer één accessoire is bij het zwemmen. Zwembrillen beschermen je tegen het water en de zon. Ze zijn er in alle soorten en maten en voor iedereen is er dus wel de juiste zwembril te vinden.

Zwembril voor bescherming

Zwembrillen beschermen je in eerste instantie tegen het water. In zwemwater zit vaak chloor om het water schoon te houden. Het chloor is niet erg vriendelijk voor je ogen, met rode en prikkende ogen tot gevolg. De zwembril helpt door te voorkomen dat het water in je ogen kan komen. Ook bij zou zeewater helpt de zwembril bij het voorkomen van geïrriteerde ogen.

Naast de bescherming van de ogen tegen het water helpt de zwembril ook tegen schadelijke UV straling. UV straling komt vrij bij straling van de zon en net als dat je een zonnebril opzet bij het zonnen gebruik je een zwembril tegen de schadelijke UV straling.

Zwembrillen kopen

Een zwembril kopen hoeft niet moeilijk te zijn. Online is een enorm assortiment aan zwembrillen verkrijgbaar. Bekende merken zijn TYR, Aqua Sphere en Zoggs. Het merk TYR staat bekend om de zwembrillen die speciaal gemaakt zijn voor wedstrijden in het zwembad. De twee andere merken doen het vooral goed bij open water zwemmers.

Let er bij het kopen van een zwembril op dat de pasvorm past bij de vorm van je hoofd. Een aantal zwembrillen hebben een universele pasvorm, deze zwembrillen passen bij de meeste mensen zonder problemen.

Zwembril bestellen

Een zwembril kopen is eenvoudig en goedkoop bij Zwembrilletjes.eu. De specialist in zwembrillen in Nederland. De zwembril is een specialistisch product dus als je vragen hebt kan je bij Zwembrilletjes.eu altijd zonder problemen terecht.

Linkruil.org

Comments are closed.