Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Uitleg artikel plaatsen

Als u een artikel wilt plaatsen op Mediarelease.nl, dient u zich eerst te regitreren. U kunt zich gratis registreren door aan de rechterkant op “Registreren” te klikken.

U krijgt de volgende pagina te zien:

Hier kunt u uw gewenste gebruikersnaam en uw e-mailadres invullen.

Als u deze gegevens hebt ingevuld, wordt er automatisch een wachtwoord naar uw e-mailadres gestuurd. Met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u nu inloggen op de website.

U krijgt een melding te zien met de vraag of u uw wachtwoord wilt wijzigen.

Het wachtwoord dat automatisch is aangemaakt is lastig te onthouden en u kunt deze wijzigen in uw profiel pagina door op ” Ja breng mij naar mijn profielpagina” te klikken.

Als dat is gelukt bent u klaar om een artikel te plaatsen. Als u namelijk op “Berichten” linksboven in de pagina klikt en vervolgens op “Nieuw bericht”, dan krijgt u de volgende pagina te zien.

Op deze pagina kunt u uw artikel plaatsen. Begin met het invoeren van een titel voor uw artikel. Vervolgens kunt u in het “grote invulscherm” uw artikel schrijven.

Als u een backlink toe wilt voegen aan uw artikel, dan kan dat door gebruik te maken van de volgende knop boven het “grote invulscherm”. U kunt een gedeelte uit de tekst selecteren, waarna deze knop “oplicht”.

Na het drukken op deze knop krijgt u het volgende scherm te zien.

Hier kunt u uw website invullen (bijvoorbeeld: http://www.mediarelease.nl). Titel hoeft u niet in te vullen, dit is de tekst die u geselecteerd heeft, voordat u op de “link invoegen” knop heeft gedrukt.

Tot slot kunt u aan de rechterkant van het scherm uw artikel aan 2 categorieën toevoegen. Dit doet u door maximaal 2 categorieën te selecteren door er een groen vinkje in te zetten.

Als u nu op de blauwe knop “publiceren” rechtsboven in het schermen drukt wordt uw artikel geplaatst op de website!

Bedankt voor het lezen van deze uitleg en en heel veel plezier met het schrijven van artikelen en het plaatsen van backlinks naar uw website!

Mocht u na het lezen van deze uitleg toch nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Comments are closed.