Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Couperose laserbehandeling | Voel je weer alsof je 20 bent!

Iedereen wilt er tegenwoordig mooi uit zien. Met de introductie van social media in ons leven is er heel wat veranderd. Alles wordt eigenlijk bekeken door een filter waardoor mensen van buitenaf alleen de mooiste kanten zien. En we snappen het heel goed als jij ook een mooie Instagram pagina wilt hebben waar de mooiste foto’s op staan. Maar toch is dit niet voor iedereen weggelegd. Er zijn veel mensen die last hebben van couperose waardoor ze zichzelf soms zelf schamen! En dat terwijl het heel goed te behandelen is met een couperose laserbehandeling.

Wat is couperose precies?

Net zoals de rest van het menselijk lichaam bestaat ons gezicht uit veel bloedvaten. Zoveel zelfs dat je ze vaak niet eens kunt zien. Met couperose gebeurd er iets in het gezicht waardoor je veel van deze kleine bloedvaten wel gaat zien. Je krijgt dus veel lelijke rode strepen op je gezicht. En dat is natuurlijk iets waar veel mensen zo snel mogelijk vanaf willen.

Hoe wordt een couperose laserbehandeling ingezet?

Met een couperose laserbehandeling wordt de huid in diepere lagen behandeld. Om die reden is het dus ook zo effectief op de korte termijn. En met behulp van de laser kan er tot op de millimeter nauwkeurig behandeld worden. Zo laten we de normale huid gewoon met rust terwijl de couperose wordt aangepakt. De manier waarop de laser werkt is met behulp van golflengtes. Met deze golflengtes kan er een zeer specifiek onderdeel in de huis bereikt worden. In dit geval dus de bloedvaten die door de huid heen te zien zijn. Uiteindelijk zorgt de laser er voor dat de bloedvaatjes aan elkaar vast gaan plakken. En met behulp van het natuurlijke herstelproces van het menselijk lichaam zullen de bloedvaatjes, die door de huid heen te zien zijn, verdwijnen. Maak dus vandaag nog een afspraak en voel je weer jong!

Linkruil.org

Comments are closed.