Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Dataloggers voor vele applicaties

Een datalogger is een meetinstrument waarmee je bepaalde gegevens kunt meten en opslaan. Denk hierbij aan gegevens in relatie tot tijd of locatie. Het instrument bevat een ingebouwde sensor waardoor gemeten kan worden. Zo kan een datalogger bijvoorbeeld het binnenklimaat meten en iets vertellen over de relatieve vochtigheid, de temperatuur, het licht en de CO2. Daarnaast kan een datalogger ook gegevens meten met betrekking tot spanningen, stromen, weerstand en pulsen. Ben je nieuwsgierig wat je verder nog zoal kunt met een datalogger en in welke situatie je dit meeinstrument kunt gebruiken? Lees dan zeker verder! Wij gaan je ook direct meer info geven over de verschillende varianten dataloggers in diverse prijsklassen.

Verschillende soorten dataloggers

Op de pagina van https://www.catec.nl/dataloggers/cat/13 vind je het totale aanbod dataloggers meetinstrumenten. Bekende merken als Humlog, Hanwell en Fourtec vind je terug in de collectie. Afhankelijk van waar je de data logger voor wil gebruiken kun je op zoek gaan naar een variant die aansluit op jouw wensen en eisen. Vind je het lastig om zelf te bepalen welk instrument je nodig hebt? Dan kun je natuurlijk altijd de specialisten van Catec om hulp vragen. Zij zijn gespecialiseerd in deze apparatuur en helpen je graag op weg met advies op maat. Zo weet je in ieder geval zeker dat je geen miskoop begaat en de juiste datalogger aanschaft.

Waarom kiezen voor Dataloggers van Catec?

De Catec dataloggers bieden ontzettend veel voordeel ten opzichte van andere varianten. Dit omdat je keuze hebt uit een breed assortiment en de meetinstrumenten zijn te gebruiken voor veel verschillende applicaties waaronder ook voor precisiemetingen. De data loggers kunnen zowel industrieel als met binnenklimaat worden gebruikt. Tevens is het zo dat de instrumenten flexibele analyse software bevatten waardoor ze erg gebruiksvriendelijk zijn.

Afbeeldingsresultaat voor weather

Linkruil.org

Comments are closed.