Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Deze ATEX floodlight is geschikt voor gasgroep IIC

Ben je specifiek op zoek naar een ATEX lamp die te gebruiken is voor gasgroep IIC? Dan is je zoektocht bij deze geslaagd. Bij Zone Atex vind je namelijk de verlichtingsbron waar je naar op zoek bent. Een ATEX Floodlight koop je vanzelfsprekend niet bij de winkel om de hoek. Het is daarom ook een lastige zoektocht om de lamp te vinden die aan alle wensen voldoet. Gelukkig schiet Zone Atex te hulp en biedt tal van lampen aan die geschikt zijn voor gasgroep IIC, waaronder de ATEX floodlight lamp. Deze unieke lamp biedt veel voordeel en is te gebruiken op tal van offshore en onshore locaties. Ben je nieuwsgierig geworden naar Zone Atex of wil je graag meer weten over de mogelijkheden op het gebied van verlichting? Lees dit artikel dan zeker nog even verder en ontdek waarom zo veel mensen enthousiast zijn.

Over Zone Atex

Zone Atex verlichting is explosieveilig en geschikt op vele industriƫle locaties. Het gaat hierbij om unieke verlichting die je niet zomaar in iedere winkel kunt aanschaffen. Veel mensen denken dat deze lampen lastig te verkrijgen zijn, maar niets is minder waar. Zone Atex biedt veel verschillende soorten atex lampen aan, waaronder floodlights, handlampen, hanglampen en tankverlichting. Om welke reden je ook op zoek bent naar een explosieveilige lamp, je slaagt bij Zone Atex gegarandeerd.

Explosieveilige verlichting in alle soorten en maten

Afbeeldingsresultaat voor floodlight atex

Dankzij het brede assortiment vind je gegarandeerd die ene lamp waar je al tijden naar op zoek bent. Schaf je Atex verlichting aan voor bedrijfsdoeleinden? Dan kun je ook nog gebruik maken van de Energie-Investeringsaftrek subsidie waardoor het wel heel aantrekkelijk wordt om led atex floodlights te kopen. Bekijk snel het aanbod lampen en maak een keuze uit de vele verschillende armaturen.

Linkruil.org

Comments are closed.