Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Deze verlichtingsbronnen zijn geschikt voor zowel offshore als onshore

Ben je heel gericht op zoek naar een verlichtingsbron die je kunt gebruiken op een offshore of onshore locatie? Dan ga je deze lamp hoogstwaarschijnlijk niet vinden in een reguliere lampenwinkel. Je moet dan namelijk op zoek gaan naar een Zone Atex lamp, en deze zijn niet bij de winkel om de hoek te koop. Schakel daarom de hulp in van een Zone Atex specialist zoals Electromach. Zij zijn marktleider en een internationaal toonaangevend producent en leverancier van explosieveilige verlichting en aanverwante zaken. Ben je benieuwd wat explosieveilige lampen voor je kunnen betekenen? Lees dan zeker verder want wij gaan het je vertellen.

Waarom explosieveilige lampen?

De reden waarom je explosieveilige lampen nodig hebt kan erg uiteenlopen. Denk bijvoorbeeld aan een offshore locatie waar je bijna geen daglicht hebt. Of een industrieel gebied waar veel lastig te bereiken hoekjes zijn waar vrijwel geen licht schijnt. Wat de reden ook is: dat je weet dat je explosieveilige lampen nodig hebt is al een heel goed begin. Zeker op zware industrieën is het van groot belang dat je de juiste verlichting gebruikt. Welke specifieke Zone Atex lamp dit is? Dat is nader te bepalen. Er zijn ontzettend veel verschillende armaturen, dus er zit er gegarandeerd een tussen naar jouw smaak.

Het aanbod van Zone Atex

Zone Atex verlichting is verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en groottes. Denk bijvoorbeeld aan een grote hanglamp of een klein zaklampje. Maar ook floodlights, schijnwerpers, tankverlichting, inspectielampen en meer zijn verkrijgbaar voor explosiegevaarlijke locaties.  Afhankelijk van het doel van de lamp kun je beslissen welk armatuur je nodig hebt voor optimaal resultaat. Kom je er niet helemaal uit? Raadpleeg dan een specialist van Zone Atex zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt en de juiste lamp aanschaft.

Gerelateerde afbeelding

Linkruil.org

Comments are closed.