Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Led buizen voor zware industriële locaties

Buislampen die voorzien zijn van de laatste led verlichting zijn ideaal te gebruiken op veel verschillende locaties. Grote kans dat je bij het kopen van verlichting of lampen denkt aan de lichtbronnen die je thuis hebt. Maar, er zijn daarnaast nog veel meer locaties die ook voorzien moeten worden van lampen. Een locatie die waarschijnlijk niet zo snel bij je opkomt is een zware industriële omgeving. Denk hierbij aan een raffinaderij of een haven. Hiervoor heb je speciale verlichting nodig. Je kunt hier namelijk geen huis, tuin en keukenlampen gebruiken. Dit komt omdat deze verlichting niet geschikt is voor locaties met een verhoogd risico op explosies.

Waarom led buislampen?

Er zijn zo ontzettend veel buislampen verkrijgbaar, dus waarom zou je per se kiezen voor deze led buislampjes? Het antwoord daarop is eigenlijk heel eenvoudig. Deze unieke verlichting biedt erg veel voordelen ten opzichte van regulieren lampen. Allereerst profiteer je natuurlijk van de voordelen van led. Maar, daar blijft het niet bij. Zo zijn buis lampen erg licht in gewicht en eenvoudig te monteren. Dit komt door de aangegoten kabel en de buisklemmen waar deze lamp over beschikt. Daarnaast is het zo dat deze verlichting laag in energieverbruik is en een ontzettend lange levensduur heeft. Zoek je een lamp die zone 1/2 en 21/22 gecertificeerd is? Ook dan zit je helemaal goed met led buis verlichting.

Hoe kom ik aan deze lampen?

Ben je op zoek naar led buis lampen en ben je benieuwd waar je deze verlichting kunt verkrijgen? Bekijk dan eens de website van Zone Atex verlichting. Hier vind je een compleet aanbod buis lampen. Vergelijk verschillende modellen met elkaar en kom zo tot de juiste buisverlichting ie aansluit bij jouw wensen en eisen. Er is keuze genoeg dus er zit zeker iets tussen.

Afbeeldingsresultaat voor buis lamp

Linkruil.org

Comments are closed.