Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Led hanglamp verkiezen boven een reguliere hanglamp?

Hanglampen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Veel mensen letten alleen op de buitenkant van de lamp en armatuur, is het stijlvol en ziet het er mooi uit? Het is namelijk ook belangrijk dat de lamp functioneel is en praktisch werkt. Zeker bij het uitkiezen van een hanglamp is het belangrijk dat is ook kijkt naar het praktische aspect. In dat opzicht is het bijvoorbeeld verstandig om te kiezen voor een led hanglamp. Iedereen weet dat led verlichting veel voordelen biedt, maar wat zijn dan precies die voordelen? Daar kan lang niet iedereen een antwoord op geven. Vandaar dat we dat verder in dit artikel gaan benoemen.

De voordelen van led verlichting

Led hanglampen hebben veel voordeel ten opzichte van reguliere hangverlichting. Een gemiddelde led lamp heeft 35.000 branduren en wordt niet warm tijdens het branden. Daarnaast is een led hanglamp zuinig in energiegebruik, hij verbruikt namelijk 10x minder stroom dan een andere lamp. Wat ook een leuk pluspunt is dat er verschillende lichtkleuren verkrijgbaar zijn. Voor een gezellige en knusse uitstraling kun je bijvoorbeeld kiezen voor warm licht, maar ook koel licht is een goede optie wanneer je juist een moderne uitstraling wil creƫren. Tevens is een hanglamp met led niet gevoelig voor trillingen, in tegenstelling tot gloei- en halogeenlampen. Zit je bijna tegen de 35.000 branduren aan? Dan zal de lamp nooit ineens geen licht meer geven, langzaamaan zal de lamp steeds iets minder fel gaan branden. Hierdoor zal je nooit ineens zonder licht zitten.

Advies of vragen?

Vind je het lastig om te bepalen welke lamp voor jou het meest geschikt is? Of welke lamp je precies nodig hebt in welke situatie? Dan is dat erg goed voor te stellen. Vraag hulp aan een specialist op het gebied van Zone Atex en kom samen tot het besluit welke led hanglamp wel of niet voor jou is weggelegd.

Afbeeldingsresultaat voor led hanglamp

Linkruil.org

Comments are closed.